Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem minden sztár lakik multimilliós házban! Még.

Sokaknak visszatetsző lehet néhány sztár kissé hivalkodó háza. Néhányan azonban rendelkeznek némi jóízléssel (így akkor sem sokkoló otthonuk, ha egyébként sokmillióba kerül), néhányan pedig ezen a téren (is) visszafogottabbak.

Ilyen közülük Elle DeGeneres is, aki pedig bőven megengedhet magának ennél sokkal drágább ingatlant is.

Elle DeGeneres amerikai humorista, színésznő és jelenleg a nevével fémjelzett talk show Emmy-díjas műsorvezetője. Volt már házigazdája az Oscar-gálának és az Emmy-díj átadó ünnepségének is. Mint színésznő szerepelt a Mr. Wrongban, feltűnt az EDTV-ben, a Szerelmeslevélben, és az ő hangján szólalt meg Dory a nagy sikerű Pixar-produkcióban, a Némóban. DeGeneres szerepelt két televíziós helyzetkomédiában is, 2001-től 2002-ig az Ellen-show-ban, valamint az Ellen-ben 1994 és 1998 között. 1997-ben az Ellen negyedik szezonja alatt nyilvánosságra került a színésznő leszbikussága Oprah Winfrey műsorában. Nem sokkal később az általa játszott szereplő, Ellen Morgan is vállalta leszbikusságát, és a sorozat különféle LMBT témákkal folytatódott.

A 4 szobás, 3 fürdőszobás los angelesi ház 1936-ban épült, és kb. 280 nm-es mindössze, és kb. 1,2 millió a piaci értéke.

0 Tovább

Katharine Hepburn, és a fehér eleganciája

A ház évtizedekig a Hepburn család lakóhelye volt (Cunnecticut), és 3 évvel ezelőtt már megpróbálták értékesíteni, de nem sikerült. Most 18 millió helyett már csak 14,8 millióért kínálja tulajdonosa, talán ezúttal lesz már rá vevő. (jelenleg Frank Sciame tulajdona, miután Hepburn 2003-as halála után megvette.)

A ház mintegy 770 négyzetméter, hat szobás, 7 ½ fürdőszobás, és nagyjából 6000 nm-es telek tartozik hozzá saját stranddal, kikötővel.

Aki szereti a visszafogott eleganciát, annak egész biztosan tetszeni fog, bár én egy picit több színt azért még elviselnék benne. Azért lehet tanulni az egykori művésznőtől!

1 Tovább

Bette Midler lakása egyáltalán nem vicces, sőt!

A híres színésznő többnyire vígjátékokban szerepel, és meg kell hagyni, alakításai mindig nagyon aprólékosan kimunkáltak, mégis könnyedek. Talán ez tükröződik vissza lakásán is, mert a szétszórságnak nyoma sincs, de a precíz, könnyed elegancia abszolút tetten érhető itt is. Nem véletlen, hogy bekerült az AD magazinba is.

A penthouse a Fifth Avenue-n van, kilátással a Central Parkra. Szereti a kézműves dolgokat, a textíliáktól a dísztárgyakon át a használati tárgyakig. Anyja varrónő volt - azt mondja zseniális -, apja pedig szobafestő, az ő munkájuk révén tanulta meg becsülni a kézzel készült tárgyakat.

Meggyőződése, hogy az emberek szenvednek a fény hiányától New Yorkban, szerinte nincs elég ablaka a lakásoknak. Nos, nem ez a helyzet az ő lakásukban amelyet átalakítottak a los angeles-i építész, Frederick Fisher és a dekoratőr Fernando Santangelo segítségével. Elég jól sikerült, nem is tudom, melyik a kedvenc részem. Azt hiszem, a fantasztikus terasz.

1 Tovább

Scarlett Johansson nem csak a férjétől vált meg

Ebben a házban élt Scarlett Johansson és Ryan Reynolds, de 2011-ben elváltak, és így eladták korábbi los angelesi otthonukat is. A Buff és Hensman által tervezett "Wong House" 1969-ben épült a Los Feliz dombokon.

A ház egyébként nem hatalmas, 2 hálószoba és 3 fürdő van benne. Az erőssége inkább az elhelyezkedés, és a hatalmas ablakokon át vagy a teraszról csodálható panoráma. Mutatom is, mindjárt érthető lesz, mitől nagyszerű ez az épület.

2 Tovább

Az Oscar-díjat nyert Julianne Moore lakása

A cannes-i filmfesztiválon színészi kategóriában Oscar-t nyert színésznő (erről bővebben itt olvashatsz), Julianne Moore new yorki otthonát mutatom meg nektek.

Nekem a színőszről is inkább a tartalom jut az eszembe, és nem az extravagáns külsőségek (amikkel gyakran a belső értékek hiányát leplezik egyesek), így a lakásától sem egy giccsparádét vártam. Szerintem más sem csalódik benne.

2 Tovább

Christina Aguilera. Brutál fürdőszoba. De mi lesz belőle???

Christina Aguilera állítólag megvásárolta ezt az 1.000 négyzetméteres házat Beverly Hillsben, 10 millió dollárért.

Ha mást nem, azért ezt a fürdőszobát mindenképp érdemes megnézni. (de a biliárd szalon sem rossz)

Hatalmas üvegfelület, ami egy teraszra nyílik, és maga a fürdőszoba mérete is kb. akkora, mint nálunk egy lakásé. Márvány, kis pihenő rész, extra nagy tükör (biztos azért, hogy növelje ezt a pici teret), méretes kád, stb.

3 Tovább

Nem a Grace klinika, az biztos

Azért nehezen álltam meg, hogy ne a bulvárosabb címet válasszam, miszerint Patrick Dempsey szamarakkal él.

De így már az is kiderülhetett mindenkinek, hogy Patrick Dempsey színész és családja (felesége Jillian és 3 gyermekük) él ebben a házban. (Malibu, Kalifornia)

Amikor először megláttam nem hittem volna, hogy 1968-ban kezdte építeni Frank Gehry (eredetileg Ron Davisnek), akkor még forradalminak, kísérletinek számító megoldásokkal, anyagokkal, és ez a ház még ma is modernnek hat.

Dempsey-t a külső egyszerűsége fogta meg elsőre, és a belső térbe érve úgy érezte, nagyon megnyugtatóan hat rá. Bármerre nézett, mindenhol valami vizuálisan kellemes érzés kerítette hatalmába. És azért a 2 hektáros terület sem lehetett nagyon negatívval hatással rá.

A gyerekek miatt is különös hangsúlyt kap a kert, és a kinti szórakozás, így a felújításkor nagy gondot fordítottak annak kialakítására.
A kert a családi szórakozás legfőbb területe lett focipályával, pizza sütővel, tűzrakóhellyel, szellős, árnyas étkezővel, egyre növekvő állatsereglettel. Nem túlzok, ugyanis csirkét, szamarat, nyulat, kecskét, sertést, egy megmentett afrikai teknőst és három kutyát is tartanak. Mivel feleségét, Jilliant érdekli a biokertészet, így vannak ágyások is, ahová a zöldségek mellett virágokat ültet.
A házban számos antik és vintage tárgy, valamint egyedi bútor van, valamint kényelmes, pihenésre ideális terek. Ezekkel a nőiesebb hangulatot árasztó tárgyakkal igyekeztek kicsit ellensúlyozni az egyébként keményebb, férfias épületet.
Elég jól sikerült.

3 Tovább

Prince nem kispályás marbellai háza

Az énekes nem a visszafogottságáról híres, így nagyon nem lephet meg senkit, hogy a háza sem egy szolid pajta. Igaz, nem is olyan, mint a fellépőruhái.

0 Tovább

Jane Fonda vályogházban lakik?

Alapvetően nem lenne meglepő, New Mexico-ban (és Mexico-ban is persze), ahol az épület áll, nem ismeretlen a sárból építkezés. Ezen a fotón legalábbis a "vakolat" mindenképpen úgy néz ki, mintha valóban sárból lenne.

3 Tovább

Michael Jordan hatalmas - nem tudom mije

A (talán) minden idők legnagyobb kosárlabda (Chicago Bulls) játékosa , Michael Jordan eladásra kínálja házát, ami bevallom, erős gondolkodásra késztetett.

Egyrészt ránézésre nehéz eldönteni, minek is nevezze az ember ezt a monstrumot.

Az ingatlan Chicagoban van, abban a vároban, ami híressé tette. De vajon ez valóban ház? Vagy egy kastély? Rezidencia? Valahogy az elegancia nem jut eszembe erről az épületről, sokkal inkább tűnik ipari létesítménynek, mint meghitt otthonnak.

Ráadásul Jordan most úgy döntött, hogy elhagyja Chicagót, és eladja a "villát" (?), amelyért nem kevesebb, mint 29.000.000 dollárt kér. Ez a legdrágább ház a környéken, a legtöbb helyi ingatlan értéke kb. 16.000.000 $. Az NBA csillag háza a Highland Parkban, a Michigan-tó közelében, hatalmas területen fekszik (kb. 5 ha). 1993-ban épült, 2009-ben felújította, és azt mondják, egy fantasztikus épület. A házban 9 hálószoba, 19 fürdőszoba és öt kandalló is van. A főkaput a kosaras egykori 23-as száma díszíti, amit a Chicago Bullsban viselt, így eltéveszteni sem lehet, ha arra jár valaki. Nem meglepő, hogy a házhoz tartozik egy fedett, normál méretű kosárlabdapálya is, meg professzionálisan felszerelt edzőterem is.

De vajon ki lehet az a vevő, akinek pont erre van szüksége? Esetleg egy helyi középiskola? Azért érdekes épület, az biztos, érdemes megnézni.

3 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek