Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

1 ház, 3 híresség

Nem tudom, ez a bel airi ház ki miatt lehet híres, ugyanis nem akármilyen tulajdonosai voltak:

Dean Martin, Tom Jones és legutóbb Nicolas Cage. Nem akármilyen lista. Nicolas Cage amúgy is imádja az ingatlanokat, bár jó pártól meg kellett válnia, amikor az amerikai adóhatóság úgy találta, tartozik nekik pár (14) millió dollárral. Ha kicsit hunyorít az ember, akkor oda is tudja képzelni a színészt az egyik fotóra.

0 Tovább

Marilyn Monroe háza volt...

...és itt is halt meg 36 évesen.

Ugyan akkoriban viszonylag sok kép készült róla itt, de azok fekete-fehér, többnyire szemcsés fotók, így izgalmas most kicsit jobb minőségben is látni képeket a házról.

Persze azért azóta már átesett némi felújításon, de egy-két régi kép segítségével látható, hogy milyen volt anno, és milyen most.

0 Tovább

Madonna

Nem tudom, mit is mondhatnék. Madonna "az" Madonna, egyedi, megismételhetetlen, felesleges jelzőkkel illetni.

Az mondjuk meglepő, hogy az 1990-ben vett manhattani apartmanját 2013-ig megtartotta. A hírességek előbb rá szoktak unni a házaikra, lakásaikra. Azt nem tudom, mennyire adott plusz érzelmi kötődést Madonnának a lakáshoz, hogy a design öccsének, Christopher Ciccone-nak a kezemunkáját dícséri, még ha kevésbé valószínű, hogy ezt szó szoros értelmében kell gondolni.

Élesszemű olvasó egy Picasso képet is felfedezhet az egyik fotón. Bizony, van sját Picasso képe. Szerette is. Egy interjúban azt mondta róla, hogy szívesebben faxol úgy, ha közben ezt nézheti. Hát, végülis, ha egy Picasso lógna a falamon, valószínűleg én is szívesen faxolgatnék...

0 Tovább

Halle Berry rejtekhelye volt

Ami azt illeti, itt én is szívesen elrejtőznék vele. Persze, álmodik a nyomor. :)

De a ház valóban bejön, és talán nektek is tetszik, ahogy Halle Berry is sokaknak.

1 Tovább

Vajon Bieber olyan sötét, mint a pincéje?

Komolyan, ti mit gondoltok erről? Vajon az ember olyan, mint a háza? Ez most pont Justin Bieber és a háza kapcsán jutott eszembe. Kívülről szerintem eléggé rendben van (jó, tudom, nyilván nem mindenkinek tetszik), no de belülről? Van olyan klassz, mint a ház kívülről vagy inkább olyan sötét, mint a benne lévő borospince vagy moziterem?

Nem tudom, nézzétek meg a képeket és döntsétek el ti.

0 Tovább

Egy igazi klasszikus - A keresztapa

Brutális nagy épület, ráadásul elég híres is. Egyrészt itt játszódott a levágott lófejes rész a Keresztapa filmben. A Beverly ház (ez a neve igazából) 1920-ban épült egy kaliforniai bankár, Milton Getz megbízásából, és a neves építész, Gordon Kaufman tervezte. (elég jól mehetett Getz-nek, és kihagyom a szójáték lehetőségét) Az is igaz, hogy nem csak a Keresztapa filmben használták, mert "szerepelt" a Több mint testőr (The Bodyguard) című filmben is.

0 Tovább

Cindy Crowford és George Clooney együtt? Ez gyönyörű!

Na nem házasodtak össze (bár egész szép pár lennének) viszont közösen építkeztek, egymás mellé. És a házak? Szerintem gyönyörűek!

Riannára házaira azt mondtam, hogy kocka és unalmas, nem pedig letisztult. Na, itt most megmutatom (illetve Cindy és George megmutatja), hogy milyen is az, ami letisztult és elegáns!

A mexikói Baja félszigeten vannak a házaik, egymás mellett. Mivel barátok, és korábban már nyaraltak ezen a részen (akkor még szállodában laktak). Rande Gerber (Cindy Crowford férje) ötlete volt, hogy építsenek ide házakat, ahol a család és a barátok könnyen összejöhetnek, mondjuk karácsonykor. A végeredmény pedig? Fantasztikus!

0 Tovább

Rihanna kissé kocka

Vagy PR szöveggel: letisztult?

Amikor a Pacific Palisades-ban lévő otthonára akadtam, arra gondoltam, oké, tetszenek neki a modern formák, az egyszerű elegancia, bár nekem néhol kicsit unalmas ez a kégli.

0 Tovább

Kate Perry, és ezt hogy?

Nem azt nem értem, hogy miért adja el, hanem azt, hogy miért vette ezt meg???

A bejárat még csábító, no de a belső tér?

0 Tovább

Boris Becker mallorcai villája, volt

A luxus, vidéki birtok több mint 26 hektáron terül el, Mallorca észak-keleti részén, rendkívül szép mediterrán táj veszi körül, és csak néhány percre van a középkori falutól Artá-tól.

Tágas szobák, valamint a mallorcai és marokkói stílus sikeres kombinációja jellemzi. A főépület mellett két különálló vendégház, a gondnoki ház, valamint gépkocsi-beállók vannak.

A 25m hosszú medence, fitness terem, szauna, valamint egy teniszpálya, kosárlabdapálya, istállók és lovarda biztosítja a szabadidős lehetőségeket.

Talán az adóerkerülése miatti bünti lehetett az oka, hogy meg kellett válnia tőle, nekem biiztosan fájt volna érte a szívem. Imádom!

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek