Az énekes nem a visszafogottságáról híres, így nagyon nem lephet meg senkit, hogy a háza sem egy szolid pajta. Igaz, nem is olyan, mint a fellépőruhái.

A teljesen felújított lenyűgöző villa - bár ez meglehősen ízlés függű, de a lélegzete eláll az embernek tőle, akkor is, ha tetszik, de akkor is, ha nem - Marbellától (Spanyolország) nyugatra, a hegyekben található, és gyönyörű panoráma nyílik belőle a tengerre és a völgyre. A hatalmas gyarmati stílusú előszobából dupla lépcsősor vezet az emeletre fehér márvány korláttal. A ház amúgy is dugig van márvánnyal, ami nekem nem a kedvencem, de a mediterrán vidéken eléggé gyakori építőanyag, pl. a nagy meleg miatt. (a márvány beltérben kellemes hűvöst áraszt)

8 hálószoba, 7 fürdőszoba, elegáns (?) ebédlő, nagy nappali és reggeliző mind panorámás ablakokkal a tenger felé, kb. ezek jellemzik a 3 szintes, 890 nm-es épületet. Az egész ház világos és a friss, elsősorban a magas mennyezetnek, hatalmas ablakoknak és a déli tájolásnak köszönhetően, ami lehetővé teszi, hogy a természetes fény betöltse a teret.

Ne feledkezzünk meg a számomra legnagyobb értékéről, a parkosított kertről, ami a 6.000 m2-es telken elég sok lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, passzív vagy aktív pihenésre. Utóbbit szolgálja a teniszpálya és a szabadtéri , de fűtött -medence. Prince végül megválik tőle, mert jó ideje nem tette be ide a lábát rossz emlékek miatt, így most 5,6 millió euróért megveheti, aki szeretné.