A (talán) minden idők legnagyobb kosárlabda (Chicago Bulls) játékosa , Michael Jordan eladásra kínálja házát, ami bevallom, erős gondolkodásra késztetett.

Egyrészt ránézésre nehéz eldönteni, minek is nevezze az ember ezt a monstrumot.

Az ingatlan Chicagoban van, abban a vároban, ami híressé tette. De vajon ez valóban ház? Vagy egy kastély? Rezidencia? Valahogy az elegancia nem jut eszembe erről az épületről, sokkal inkább tűnik ipari létesítménynek, mint meghitt otthonnak.

Ráadásul Jordan most úgy döntött, hogy elhagyja Chicagót, és eladja a "villát" (?), amelyért nem kevesebb, mint 29.000.000 dollárt kér. Ez a legdrágább ház a környéken, a legtöbb helyi ingatlan értéke kb. 16.000.000 $. Az NBA csillag háza a Highland Parkban, a Michigan-tó közelében, hatalmas területen fekszik (kb. 5 ha). 1993-ban épült, 2009-ben felújította, és azt mondják, egy fantasztikus épület. A házban 9 hálószoba, 19 fürdőszoba és öt kandalló is van. A főkaput a kosaras egykori 23-as száma díszíti, amit a Chicago Bullsban viselt, így eltéveszteni sem lehet, ha arra jár valaki. Nem meglepő, hogy a házhoz tartozik egy fedett, normál méretű kosárlabdapálya is, meg professzionálisan felszerelt edzőterem is.

De vajon ki lehet az a vevő, akinek pont erre van szüksége? Esetleg egy helyi középiskola? Azért érdekes épület, az biztos, érdemes megnézni.