Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DiCaprio malibui háza

Leonardo DiCaprio gyönyörű, Malibu tengerpartján található háza a következő a sorban. Illetve egészen pontosan a ház már nem az övé, mert 2013 decemberében - egy év után - végül talált vevőt a tengerparti házra. Ha kíváncsi vagy az árra, az új tulajdonos 17.350.000 $-t fizetett érte.

Az ingatlan három különálló lakásból áll, és DiCaprio 2002-ben megvette az egyiket a háromból, 6 millióért. A 7 hálószobás, 6.5-fürdőszobás kecót a 'Wolf of Wall Street" közel 3x többért adta el. Hm.

A Colony-ban lévő ház közvetlenül az óceán parton fekszik, világos szobákkal, nagy ablakokkal, gerendás és boltíves mennyezettel és lenyűgöző kilátással az óceánra. Íme, így kell "elképzelni":

0 Tovább

Reese Witherspoon és a Libby Ranch

Reese Witherspoon itt ment hozzá Jim Toth-hoz (!) 2011 márciusában. Az ingatlan Ojai-ban van, Kaliforniában.

A Wallace Neff építész által tervezett Libby Ranch 1923-ban épült. A 2,8 hektáros földterület a Földközi-tenger francia és spanyol épületek stílusát ötvözi, elég látványosan. 460 nm-es a ház és van benne 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, egy eredeti Talavera csempés lépcsőház, gerendák, és még sok más, ami eredeti jelleget kölcsönöz az épületnek. A privát birtokon három vendég ház, garázs, istállók és egy medence is helyet kapott.

Egyébként korábban lakott itt egy ideig a Twilight színész, Robert Pattinson is, miután Kristen Stewart megcsalta, és a sebeit nyalogatta.

Reese eredetileg 2012-ben 10 millió dollárt kért érte, de nem sikerült eladnia és végül jelentős engedményt kellett adnia, hogy végre vevőre találjon. Ő 2008-ban 5.800.000 $-ért vásárolta, és csak veszteséggel, 4.983.500 dolcsiért tudta eladni. Na, ez nem volt jó üzlet, pedig elég szép házról van szó.

0 Tovább

Orlando Bloom oázisa

Úgy látszik, Orlando Bloomnak fontos az intimszféra, hogy visszavonulhasson, kizárhassa a külvilágot. Ami külön szép az egészben, hogy ezt - látszólag - nem hatalmas falakkal éri el, hanem sűrű, buja növényzettel, sok-sok zölddel.

Ez egy békés, nyugodt mégis derűs, túlzásoktól mentes csoda!

A dupla dió ajtók mögött egy valóban különleges egyemeletes ház bújik meg.

Hölgyeim, részemről rispect! (a ház címe: 2645 Outpost Drive, Los Angeles, Kalifornia 90068, ;) )

3 Tovább

Eddie Murphy imád biliárdozni

Legalábbis mindenképp erre utal, hogy lényegében minden eddigi házában volt egy gyönyörű pool biliárd asztal, egy külön szobában. Nem hinném, hogy arra szerettek teríteni.

A birtok címe, ha esetleg valaki épp arra jár: 9125 Vista de Lago Ct ., Granite Bay, CA 95746

Aki nem a cím szerint keresné, annak a helyiek valószínűleg a ház neve alapján is tudnak segíteni, mivel nagyon szerényen csak így nevezi: "Crown Jewel of Los Lagos"

Murphy egyébként new york-i és ezt a házat 1998-ban vette meg, amikor feleségül vette Nicole Mitchell-t. 2007-ben eladta 6.100.000 $-ért.

A felszereltség része a Vantage világítási rendszer, kézzel készített kézműves falburkolat, a padlófűtés, lift és rendkívüli, egyedi bútorok. Van még egy nagy tornaterem, 12 férőhelyes színház, játék szoba , biliárd terem és egy ritka Schimmel Pegasus Piano, érdemes megnézni.

3 Tovább

Itt élt Michael Jackson. Not bad.

Nem, ez nem a Neverland, hanem az a ház, ahol végül meg is halt.

A los angeles-i kastélyban 7 hálószoba és 13 fürdőszoba van, és olyan, mint egy "elegáns és kifinomult francia chateau kastély." magában foglalja a saját mozi , egy tornaterem és egy medence .

Az ingatlanban színház szerű moziterem, egy csodálatos borospince és borkóstoló terem, lift, tágas edzőterem, 12 működő kandalló, nagy medence is van.

A ház 2002-ben épült, a Holmby Hills negyedben Los Angeles-től nyugatra, több mint 17.000 négyzetméteren terül el.

De vajon ki akar ott élni, ahol Jacko meghalt?

2 Tovább

Jó reggelt Napa völgy!

Robin Williams, a híres színész és komikus eladja hatalmas birtokát a Napa völgyben (a nagyon kedvelt bortermő vidéken).
A 2012-ben már el akarta adni a Villa Sorriso nevű birtokot 35 millió dollárért, de nem érkezett rá ajánlat. Most ismét meg szeretne válni tőle, az ára már "csak" 29,9 millió dollár. Az ingatlanhoz több mint kb. 264 hektáros földterület tartozik. A főépület portugál mészkőből készült, a területe 2.000 négyzetméter, öt hálószoba és tizenkét fürdőszoba is van benne.

A luxus villa része egy harangtorony is, meg biliárd terem, könyvtár, házimozi 12 fő részére, családi szoba és biztonsági (pánik) szoba és persze pince is van meg lift is. Kint van egy nagy medence és egy csodálatos tó, amely horgászásra is alkalmas.

Lehet, hogy a borvidék miatt (én is egy magyar borvidéken születtem), de nekem nagyon bejön ez a ház. Nektek tetszik?

3 Tovább

Drew Barrymore nem Győzike, de van bennük közös

Mégpedig a zebrák iránti "vonzalom". Legalábbis erről árulkodik a színésznő montecitoi háza, ahol több helyen is felbukkan a zebra vagy a zebraminta.

Az 1937-ben épült, 2 hektáros telken lévő ingatlan most eladó, 7,5 millió dollárért. Vannak szép elemei, de vicces vagy kissé érthetetlen részletei is, a csíkos mintékon kívül is. Például a szőnyegválasztással szerintem határozottan hadilábon áll, akár a méretüket, akár a mintájukat, megjelenésüket tekintve. Valahogy nem sikerül megtalálni az igazi helyüket. :)

1 Tovább

Oprah Winfrey túlságosan mű, ahogy a házai is

Nekem legalábbis.

Itt van pl. a montecitoi ház/kastély/palota/monstrum (válassza ki mindenki a neki tetszőt) vendégháza. Ez a ház maga:

Ez pedig a vendégház belülről:

1 Tovább

Chuck Norris házába nem merek belekötni

Kössön bele az, aki nálam bátrabb. Mondjuk annyira szerintem nem is lehetne leszólni a házat, kívül és belül is elég jól néz ki.

Northwood Hills területén található, 1975-ben épült. 7362 négyzetméter a telek, és a hírek szerint a lakásban van 4 hálószoba, 7 teljes fürdő és 2 fél fürdő. Van egy edzőterem - naná -, egy medence és egy moziszoba is. A ház most eladó, és akciósan 999.000 dollár - az akció lényege, vedd meg vagy meghalsz!? -, de mindannyian tudjuk, hogy Chuck Norris "szelleme", ami átjárja, megfizethetetlen.

3 Tovább

Tommy Hilfiger nem akar megválni tőle

Megértem. Eredetileg csak egy kunyhó állt a helyén, most pedig egy karibi "palota" Mustique szigetén. A házat korallkőből építették, és az egyébként sem csekély számú szobák mellett még külön bungalók is épültek, hogy elférjenek a vendégek. Hiába, nagy a család. De Tommy Hilfigeren kívül mások is imádják a helyet, érdemes megnézni ezen a képen a dombon lévő többi házat is.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek