Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Olcsó albérlet kiadó. A főbérlő Salma Hayek!

1996-ban vette ezt a házat potom 538.000 dolcsiért, és azóta sem vált meg tőle. Mielőtt élesszemű olvasók megjegyeznék, hogy ebben nem is lakik senki, jelzem, így van! Valószínűleg azért, mert épp kiadó. (férjhez ment a francia milliárdos Francois-Henri Pinault-hoz, egy ideig talán nem költözik most vissza)

Azért van annak egy kis szexepilje, ha a főbérlőd Salma Hayek, nem? Valahogy szívesebben venném tőle, ha havonta jönne ellenőrizni, hogy nem a parkettával fűtök-e télen, és leovassa a vízóra állást. Vagy mást. A bérleti díja pedig csak 8.900 dollár/hó. Ennyit mellényzsebből, ugye...

A földszintes, 270 négyzetméteres ranch stílusú házban négy hálószoba, három fürdőszoba van és tartozik hozzá egy brutális panoráma is. A "szomszédok" is klassz arcok az Outpost Estates környékén - ahol a pecó van -, pl. Matthew Perry, Michael C. Hall és Ryan Reynolds.

Na, ez lenne az. Oszthatjátok is, hátha valaki épp ilyet keres! (részletekért privátban Salmanak írjatok)

1 Tovább

Robbie Williams megszabadulna tőle

Robbie Williams ingatlana Compton Bassett House az Egyesült Királyságban újra eladósorba került, ezúttal 5,5 millió font az ára.

Williams állítólag 2009-ben vásárolta 8,1 millió fontért, aztán 2010-ben már el is akarta adni 7,5 millióért, de végül meggondolta magát. Most pedig már csak 5,5 milliót kellene fizetni érte. Azért ez elég komoly bukta. Ha kicsit várunk még, talán lesz ez olcsóbb is, akkor kell megvenni! :)

Mondjuk a pénz nem lesz olyan nagy probléma az énekesnek, de még mindig nem tudom elhinni, hogy a közel 1860 nm-es ház ennyiért van a piacon, ennél azért szerintem többet ér. Az ingatlan egy közel 30 hektáros (!) területen helyezkedik el, és 7 hálószoba, 5 szalon, 8 fürdőszoba, teniszpályák, fedett uszoda, pezsgőfürdő és a csodás kertek. Van még gőzfürdő, szauna, öltözők, vendég ház, egy helikopter leszálló és egy focipálya.

4 Tovább

Nézd meg Vilmos herceg és Kate új-zélandi menedékét! Elég jó.

Nem maradtak itt sokáig, de biztos vagyok benne, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton élvezték az itt töltött időt, a lenyűgöző Wharekauhau Lodge-ban Új-Zélandon, áprilisban.

A luxus üdülőhelyen a legtöbb szoba egy szállodában 650 - 1500$ fejenként, de ők végül ezt a magán házat választották, közel 11.000 $-ért/éjszaka. De az is lehet, hogy végül tudtak belőle alkudni. :)

A Wharekauhau Lodge egy kb. 2000 hektáros terület szélén van, Wellingtontól nem messze. Fűtött márvány padló, gardrób, hatalmas kád, luxus társalgó és hálószobák, no és lélegzetelállító kilátás, ami a Palliser öbölre nyílik. Az sajnos nem derült ki, hogy az egész házat ők bérelték-e, vagy csak egy részét, és így került 11 ezerbe.

Nem ők az első hírességek ám itt. Előzőleg itt lakott már pl. Tom Cruise, Nicole Kidman, Meg Ryan, a Rolling Stones, Bill Gates és Jack Black. Nem csoda, hogy a hercegi párnak is megfelelt.

1 Tovább

Justin Bieber ide menekült

Forr a levegő most Bieber körül, mégis a meleg éghajlatú Mexicót választotta menekülő helynek. (Bieber 15 évesen rasszista viccet engedett meg magának, amit eléggé rossz néven vette tőle az amerikai közvélemény - és persze a média, de csak most, és nem győz bocsánatot kérni érte - részletek pl. itt)

Szóval, addig is, amíg elül a vihar körülötte, elbújt Mexicóban, ebben a spéci villában, amit 1550-4000 dollért lehet bérelni, a szolgáltatásoktól függően. (pl. kell-e privát séf, személyi edző, biztonsági ember, inas, stb.)

Azt mondják, van benne öt hálószoba, saját squash pálya, konditerem, trambulin, szabadtéri pezsgőfürdő, és még sok más. Nincs egyedül egyébként, állítólag ott van vele Khalil és Rita Ora is.

0 Tovább

Kendall Jenner ide költözik

A fiatal sztár (modell és a népszerű amerikai Kardashian valóságshow szereplője) még csak 18 éves, de már megvette első lakását.

Ugyan nem a legmenőbb környéken van, de a 2 szobás, 2,5 fürdőszobás lakás ehhez mérten nem is került egy vagyonba, hisz "csak" 1.399.000 $ volt az ára.

A 190 négyzetméteres otthon egy sokemeletes épület, a Wilshire West Los Angelesben található, és bár egyelőre az anyja, Kris Jenner szerepel a dokumentumokban, de valójában erre már ő kereste meg a pénzt (plusz a jelzálog).

A lakás parkettás és hatalmas ablakai vannak, és a nemrégiben elvégzett felújítás is egész jól sikerült. Van benne egy egyedi konyha Subzero és Viking készülékekkel, és állítólag egy borospince is van hozzá, bárt ezt néhány évig még nem nagyon használhatja ki, legalábbis az amerikai alkoholfogyasztási törvények szerint (ami náluk 21 évben szabja meg az alsó korhatárt).

Az épület szolgáltatásai közé tartozik a 24 órás portaszolgálat, fűtött medence, fitness center, catering konyha, kártyaszoba és konferenciaterem.

0 Tovább

Ashton Kutcher babaházat vett?

Ashton Kutcher és Mila Kunis babát vár, így gyorsan megszabadultak a korábbi háztól, és vettek egy újat. Mutatom, ez volt az előző. (a végén pedig az új, "babaházat" is láthatjátok)

1 Tovább

Ian Flaming és a Goldeneye

Ha eljutsz Jamaicába látogass el a GoldenEye Resort-ba, ígérem, megéri. Pl. nekik már bejött a hely: Sir Anthony Eden, Sting, Bono, Naomi Campbell, Truman Capote, Katharine Hepburn, Mary Cavendish, Duchess of Devonshire, Errol Flynn, Sophia Loren, Kate Moss, Evelyn Waugh, Elizabeth Taylor, Richard Burton, Johnny Depp, Pierce Brosnan, Martha Stewart, Harrison Ford, Sir Richard Branson, Sir Michael Caine

Elég illusztris a névsor?

Amellett, hogy ez ma már egy csodálatos üdülőhely, itt élt egy ideig Ian Fleming, a James Bond filmek/könyvek írója. Itt született számtalan felejthetetlen film alapja.

0 Tovább

Dr. Dre pörög rendesen!

Nincs egy hónapja, hogy megmutattam nektek Tom Brady (egykori amerikai focista) és Gisele Bündchen (modell) brutális házát (http://hireshazak.postr.hu/egy-alompar-alomhaza/), amit most megvett tőlük a rapper/üzletember, potom 40 millió dollárért. Ezt a kis fészert.

Közben kötött egy szar üzletet (meg a társa) valami Apple nevű céggel. Hallottatok már róla? Ha igazak a hírek, akkor 3.000.000.000 (igen, 3 milliárd!!!!) dollárt fizetett nekik a Beats Music és Beats Electronics nevű cégekért. (innentől kezdve végül is tök mindegy, hogy tud-e énekelni/zenélni a fickó vagy sem) Itt olvashatjátok el a buli részleteit.

Szóval pénze az volt rá bőven, ez nem kérdés. De Dr. Dre úgy tűnik, nem szórja csak úgy a pénzt, vagy legalábbis nem akar több ingatlant tartani a kelleténél. Így most eladja jelenlegi kéglijét (ami az újnak kb. a harmadában elférne). Mondjuk most bejön neki az élet (szerintem érdemes lenne másolni minden tettét, mert most nagyon szerencsés keze van), mert 2011-ben vette 15,4 millióért, most pedig 35 millióért akarja eladni. Azt még nem tudni, tényleg kap-e majd érte ennyit, de elég jól néz ám ki a házikó, az biztos, és ahogy most zajlik az élete, akkor tuti.

Alapinfók a házról: 1951-ben épült, 6 szoba, 9 fürdőszoba, borospince, vendégház, parkosított kert, és egy olyan medence tartozik hozzá, ahonnan ilyen a kilátás. Jajjjj!!!

0 Tovább

Jason Statham megvette Ben Stiller házát

Mégpedig ezt.

2 Tovább

A város felett Alicia Keys lebeg

Utólag is elnézést a kifacsart Napoleon Boulevard idézetért! De mindjárt érthető lesz, miért jutott ez az eszembe. Nem is húzom az időt, engem ez az étkező sokkolt, megigézett vagy valami ilyesmi.

2 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek