Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pisi szagú a Playboy villa?

Mondjuk a legtöbben így ismerhetik a Heffner villát.

0 Tovább

Shangri-La vagy Camp David?

Az Egyesült Államok elnökének legfőbb rezidenciája a Fehér Ház Washingtonban, hivatalos hétvégéit és szabadságait azonban rendszerint a marylandi Camp Davidben tölti.

Kevesen tudják viszont, hogy eredetileg Franklin D. Roosevelt - aki 1942-ben alakíttatta át a birtokot - Shangri-Lának nevezte, amit csak később, Dwight D. Eisenhower keresztelt át David nevű apja és unokája tiszteletére.

Itt található, de a Google túl sokat nem mutat meg belőle.:)
Nagyobb térképre váltás

0 Tovább

Vajon Lady Gaga háza olyan, mint ő?

Nos, úgy tűnik nem. Bár, egyelőre az sem egyértelmű, melyik is valójában a Gaga-lak.

Mutatunk kettőt is, amit elvileg bérelni szokott.

Oké, Lady Gaga kinézete, stílusa, ahogy a nagyközönség elé lép inkább a show része (és azért hangja is van, ami egy énekesnél nem hátrány, bár sajnos nem alapkövetelmény), de engem teljesen meglepett, hogy az állítólagos L.A-i bérelt háza ránézésre szöges ellentétben áll a róla alkotott képpel. Nekem még tetszik is. Íme:

0 Tovább

DS10, ami először DS5 volt. Mi az?

Ugyan valószínűleg mindenki ismeri, de kevés hétköznapi halandó teheti be ide a lábát. Pedig, ha akarod, "meg is építheted" magadnak a mását, mutatok hozzá alaprajzokat.

A sok fotó előtt egy kis alapinformáció.

A Downing Street London belvárosának Whitehall elnevezésű részén található utca, mely több mint kétszáz éve szolgál a mindenkori angol miniszterelnök és az Egyesült Királyság pénzügyminiszterének lakhelyéül. A brit miniszterelnök hivatalos rezidenciája a Downing street 10, erről híres leginkább.

Kb. itt találod:)

0 Tovább

Bruce Willis háza eladó

Méghozzá az idaho-i, mert azért egy hozzá hasonló sztárnak nem csak egy van, ugye. (majd írok azokról is később)

Mondjuk több mint 2 éve próbálja eladni, de most náluk sem dübörög az ingatlan biznisz. Pedig ez most igazán jó vétel lenne.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek