Christina Aguilera állítólag megvásárolta ezt az 1.000 négyzetméteres házat Beverly Hillsben, 10 millió dollárért.

Ha mást nem, azért ezt a fürdőszobát mindenképp érdemes megnézni. (de a biliárd szalon sem rossz)

Hatalmas üvegfelület, ami egy teraszra nyílik, és maga a fürdőszoba mérete is kb. akkora, mint nálunk egy lakásé. Márvány, kis pihenő rész, extra nagy tükör (biztos azért, hogy növelje ezt a pici teret), méretes kád, stb.

A Mulholland Estates-ben lévő házat Hablinski-Manion tervezte. 
Állítólag itt vett bérbe Adrienne Maloof színésznő (Real Housewives of Beverly Hills) nemrégiben egy házat 20.000 $/hó-ért. (nem tudom, hogy ez rezsivel vagy nélküle értendő-e)
Az exkluzív Mulholland Estates közösségben több híresség is lakik/lakott már, pl. Charlie Sheen, vagy Paris Hilton.

Az ingatlanhoz tartozik 6 hálószoba, 8 fürdőszoba, hatalmas konyha, étkező, társalgó, egy sós vizű medence és spa, fürdőház, pavilon, és a beépített BBQ. Most így néz ki, és hangsúlyozom, hogy most! (bővebben lentebb)

Viszont nem sokáig lesz ebben a formájában látható, mert ő jobban szereti a színesebb, merészebb dolgokat, úgyhogy hamarosan nagy átalakítás veszi majd kezdetét.

Megmutatom egy korábbi házát (amit Ozzy Osbourne-tól vett egyébként 2007-ben, és szintén felújított beköltözés előtt), hogy el lehessen képzelni, mi vár erre az épületre. :) Ha később lesz rá módom, akkor készítek róla egy "előtte-utána" összeállítást, szerintem tanulságos lesz.

Eddig oké. De ami most jön, az engem sokkolt.

Nem hinném, hogy konyhatündér. A képen korábbi férje Jordan Bratman és fia, Max.

Én gyerekként ettől a holdtól sokkot kaptam volna. Milyen barátságos "arcot" vág!?

És nyugtatásként ismét kívülről.