Sokaknak visszatetsző lehet néhány sztár kissé hivalkodó háza. Néhányan azonban rendelkeznek némi jóízléssel (így akkor sem sokkoló otthonuk, ha egyébként sokmillióba kerül), néhányan pedig ezen a téren (is) visszafogottabbak.

Ilyen közülük Elle DeGeneres is, aki pedig bőven megengedhet magának ennél sokkal drágább ingatlant is.

Elle DeGeneres amerikai humorista, színésznő és jelenleg a nevével fémjelzett talk show Emmy-díjas műsorvezetője. Volt már házigazdája az Oscar-gálának és az Emmy-díj átadó ünnepségének is. Mint színésznő szerepelt a Mr. Wrongban, feltűnt az EDTV-ben, a Szerelmeslevélben, és az ő hangján szólalt meg Dory a nagy sikerű Pixar-produkcióban, a Némóban. DeGeneres szerepelt két televíziós helyzetkomédiában is, 2001-től 2002-ig az Ellen-show-ban, valamint az Ellen-ben 1994 és 1998 között. 1997-ben az Ellen negyedik szezonja alatt nyilvánosságra került a színésznő leszbikussága Oprah Winfrey műsorában. Nem sokkal később az általa játszott szereplő, Ellen Morgan is vállalta leszbikusságát, és a sorozat különféle LMBT témákkal folytatódott.

A 4 szobás, 3 fürdőszobás los angelesi ház 1936-ban épült, és kb. 280 nm-es mindössze, és kb. 1,2 millió a piaci értéke.

Kissé rontja a helyzetet, hogy következő otthona állítólag már a Brody ház lesz (Alexander Brody - Bródy Sándor unokája - korábbi otthona), amit az egyik legszebb los angelesi háznak tartanak, és ez már 40 millió körül kapható. Mondjuk elég jól is néz ki, az biztos.