Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baker Street 221B

Az 1815-ben épült Gregorian stílusú bérház ma már múzeum, melyet a Sherlock Holmes International Society non-profit szervezet üzemeltet. Ebből már ki is derül - annak is, akinek a cím nem mondott semmit -, hogy "lakója" Scherlock Holmes és Dr. Watson voltak. Az idézőjel nem véletlen, mert Sherlock Holmes a skót származású író és orvos, Sir Arthur Conan Doyle kitalált nyomozója, és története 1887-ben jelent meg először a könyvek lapjain. Az épület 1860 és 1936 között panzióként üzemelt, itt bérelt lakást Mrs. Hudsontól 1881-1904 Holmes és Watson.

0 Tovább

Egy nyáresti grill Richard Gere házában?

Meg romantikus séta a tóparton? Esetleg csak figyelnéd a lenyugvó napot a teraszról?

Richard Gere és színésznő felesége, Carey Lowell állítólag válnak, legalábbis többen ezzel indokolják, hogy eladósorba került hamptonsi házuk.

0 Tovább

J-Lo ezt a stílust szereti

Jennifer Lopeznek nagyon bejön a shingle-style (zsindelyes), ha házról van szó, és Hamptons is. Egészen pontosan Water Mill a helyszín.

2011-ben már kinézett itt magának egy házat, de állítólag az utolsó pillanatban visszakozott és mégsem vette meg. Ez volt az.

0 Tovább

Al Capone háza volt. Kéne.

Valaha ez Al Capone háza volt, 1928-ban vette Miamiban, most a tulajdonosa egy new yorki könyvelő. Nem tudtam, hogy ennyire szarul megy arrafelé a könyvelőknek. Hacsak nem egy másik gengszternek dolgozik... (vagy magyar áfacsalóknak?) Viszont most meg akar válni tőle, 8,5 millió dollárért.

Persze van medence (medence házzal), és minden egyéb dolog, de vajon Al Capone idejében is ez a bugyikék szín dominált? Azért ez nem túl macsós.

0 Tovább

Terasz New York felett? Jöhet!

Cameron Diaznak elég jól megy mostanában.

A legújabb beruházás egy 9millió dolláros lakás New Yorkban. Az apartman a klasszikus Chelsea környéken találhatóa felújított Walker Tower-ban. A torony eredetileg 1929-ben épült art deco stílusban.

0 Tovább

Celine Dionban nem csalódhatunk

A zenéjét lehet szeretni/nem szeretni, de a hangja csodálatos, remekül énekel. A háza pedig? Ő egy finom nő, a mozgása, mimikája, jelleme is harmóniát, eleganciát sugároz. Akkor mit várunk a házától?

A háza Miami Jupiter Island nevű exluzív részén található. (itt lakik egyébként pl. Tiger Woods golfozó vagy Olivia Newton-John is) 10.000 nm-en, kb. 72.000.000 dollárért elég sok minden van a telkecskén (pl. több ház is). Mutatom.

0 Tovább

Panoráma? Bill Gates tudja, mi az!

Talán páran már találkoztak olyan budapesti lakáshirdetéssel, amiben "enyhe" csúsztatással azt írják: "kilátással a Gellért-hegyre". Ez a valóságban kb. azt jelenti, hogy ha épp lebontják a szemközti házat, és ki tudunk hajolni 3 méterre az ablakból egy tükörrel, akkor éppen láthatjuk az olajág szélét.

Nos, Bill Gates nem az a figura, akit ilyesmivel át lehetne verni, főleg, hogy pénze is van bőven megfizetni a valódi panorámát. Ő pedig élni is tud az "adottságaival", nem is akárhogy... Megmutatom két házát is. Huhh!

4 Tovább

Bebújnál Michael Bublé ágyába?

Michael Bublé, a Grammy- és Juno-díjas énekes és argentin színész-modell felesége, Luisana Loreley Lopilato ebben a három hálószobás, négy fürdőszobás lakásban élnek Los Angelesben a Hollywood Hillsen.

Szép-szép. De nekem túl szabályos, túl tiszta, túlságosan "műtermi", mintha nem is lakna itt senki, hiányzik belőle az élet.

Azért biztosan van, aki sokat adna azért, ha elbújhatna a hálószobaszekrényben egy "automgramm" reményében... Nem lesz könnyű, Lu elég jól néz ki...

No, de akkor térjünk vissza a lakáshoz. Vagy mégsem. Na jó, de.

0 Tovább

A Pistorius gyilkosság helyszíne

Elég nagy a felhajtás a Pistorius ügy miatt mostanság, szinte mindenhol a perről lehet olvasni.

Ennek részleteivel nem akarok foglalkozni, akit érdekel, az pl. itt is utánanézhet, követheti az eseményeket.

A barátnője, Reeva Steenkam, akit megölt (?, ezt még nem bizonyították) a paralimpiai olimpiai bajnok, elég szép nő volt.

Akár boldogok is lehettek volna, de úgy tűnik, ez mégsem sikerült nekik. Szép pár, szép ház, mégis ez lett a vége. A legtöbb fotó a gyilkossághoz kapcsolódóan, annak rekonstrukciójaként jelent meg, nem túl szívderítő.

2 Tovább

Az igazi Roxfort

Valójában nem létezik, maximum ezen a maketten.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek