Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jennifer Lopez fantasztikus miami beach-i háza

Hát, ez egyszerűen gyönyörű, nehéz lenne erre mást mondani.

Jennifer Lopez (az egyik házát korábban már szintén bemutattam) végül eladta, de nem értem, miért. Jó, mondjuk 13,9 millió dollár akár még jó indok is lehet.

A látványos, öbölre néző vízparti kastély kifogástalanul megtervezett, igazán lélegzetelállító környezetben található!

1929-ben épült, 200 méterre a Biscayne Bay partjától, és remek kilátás nyílik Miami városára. Az építészeti stílus Spanyolországra és Olaszországra emlékeztet, íves, árkádos fedett terasz, nyitott belső terek, és nagy mennyiségben használtak követ és cserepet. A hét hálószobás otthon már szerepelt a The New York Times Style magazinban is.

Nem is csoda, van itt minden, amit csak elképzel az ember. Konyha rozsdamentes acél készülékekkel, borospince hőmérséklet vezérléssel 600-800 palack részére, lift, integrált biztonsági és kamera rendszer, Lutron világítás, Creston épületautomatizálási rendszerek, egyedi tervezésű gardrób, három garázs és szerviz bejárat.

A vízparton pedig egy új kikötő hajófelvonóval és dupla jet-ski lifttel. Ennyi.

0 Tovább

Akár rapperként, akár színészként Marky Mark Wahlberg jól keres

Nevekkel is jól áll egyébként, nem csak pénzzel. Van ugye a Marky Mark művész név, amivel zenészként futott be elég szép karriert, színészként már Mark Wahlberg "lett", míg az eredeti neve Mark Robert Michael Wahlberg. A kis telhetetlen. :)

2001-ben vette a házat 4,95 millióért, és már többször is megpróbálta eladni. Először 15,9-ért, majd 13,995-ért míg 2012-ben már "csak" 12,995-ért kínálta. Nem tudom, sikerült-e megszabadulnia tőle, lehet, hogy nem, mert frissebb adatot nem találtam erről. Szerintem nem, de ha levinné az árát mondjuk 10-re, még akkor is dupla áron adná el, pedig ennyit azért nem nőtt az amerikai ingatlan piac, szóval bukni azért valószínűleg nem fog rajta.

0 Tovább

Ez millió dolláros ház, baby!

Sőt, valójában több millió dolláros. A Millió dolláros baby című film Oscar-díjas (2005) színésznőjének, Hilary Swanknak a háza 2007-ben 5,8 millióba került. (első Oscar-díját egyébként az A fiúk nem sírnak - Boys Don't Cry - című drámában nyújtott alakításával érdemelte ki 2000-ben) A villa 1928-ban épült, mediterrán stílusú, amely ötvözi a bájos eredeti részleteket és néhány modern elemet, melyek a kényelmet szolgálják. Nekem szinte minden tetszik benne, igaz, hozzám egyébként is közel áll a mediterrán stílus. Szeretem a látható gerendákat, a meghitt, árnyas teraszokat, a visszafogott, harmonizáló színeket, kényelmes bútorokat. Szerintem nagyon otthonos, remélem nektek is tesztik.

0 Tovább

Kanye West és Kim Kardashian bevásárolt

Tavaly vették kb. 11 millióért (nem találtam publikus pontos árat), de ezzel még nem ért véget a költekezés, mert fel is akarják újítani. Szóval, szerintem eltapsolnak még erre pluszban pár milliót. Bel-Air-ben épült a ház, 860 nm-es, és már most is elég jól felszerelt. Ugyan csak két szintes, de pl. lift már most is van benne. Azért gondolom nem ezért vették meg.

0 Tovább

Britney Spears ezt már eladta

Mégpedig 4,253 millió dollárért. Nem csinált vele jó boltot, mert 6,75 millióért vette. De egyébként is vannak anyagi problémái, ezért is kellett megávnia tőle anno. Ki is ürítették a házat rendesen az eladás miatt, de még így is jól néz ki.

0 Tovább

Andie MacDowel, belül jobb, mint kívül

Már ami a házát illeti. A belső nekem jobban tetszik, mint a külső kinézete. Igaz, belül sem az én világom, de az tagadhatatlan, hogy van stílusa. Mégpedig eléggé visszaköszön a színésznő skót származása, és így az angolszász stílus. Ez sokaknak nagyon tetszik - kicsit kevesebb belőle nekem is -, és most elég nagy divatja van felénk is. (pl. lépten-nyomon virágos, rózsás kiegészítőkkel találkozhatunk a neten is) A ház maga Észak-Karolinában van (nem messze a Biltmore Forest Country Club-tól, ha ez számít valamit), 6 hálószoba, 7,5 fürdőszoba, és a régimódi belső ellenére mindenféle mai luxussal fel van szerelve. Vannak benne meghitt zugok, meleg színek, sok-sok fa, rengeteg kandalló, összességében elég otthonos. Minél többet nézegetem a fotókat, annál jobban tetszik. Pont, mint MacDowell.

0 Tovább

Nézzünk körül Matt Damon házában

Mit érdemes tudni a házról? (Matt Damont nem kell bemutatni, gondolom) Miami Beach-en található, és nem tud nem a Biscayne öbölre nézni, merthogy ott áll közvetlenül az öböl partján. Hatalmas kert, medencék, moziszoba, borospincécske (azért nem olyan, mint felénk egy borospince), sok hálószoba (némelyik hatalmas, és kissé sivár) van benne. Szóval "csak" a szokásos alapfelszereltség, bár fapadosnak nem nevezném. Ja, és a "tré" panoráma.

2 Tovább

Billy Joel ezt szépen összezenélte

Az énekes-dalszerző Billy Joel mediterrán stílusú háza Miami La Gorce szigetén van, 45 méterre a víztől és kb. 740 négyzetméternyi luxust kínál. Hét hálószoba, 8,5 fürdőszoba, komoly konyha, borospince, hatalmas nappali és étkező - mindenhol kőpadló, sok boltíves mennyezet, különleges csillárok, szóval megadta a módját az "öreg". Persze a kilátás a Biscayne-öbölre sem elhanyagolható.

0 Tovább

Hol máshol lehetne Pamela Anderson háza?

Persze, hogy vízparton. A Baywatch sorozat egykori sztárjának háza Malibu Beach partjain található, de adósságai miatt mégis kénytelen volt piacra dobni, 7,75 millióért.

Vajon a zongorának mennyire tesz jót, hogy kint van a teraszon? Vagy minden nap ki-be kell tologatni?

0 Tovább

Judie Foster spanyol stílusú villája remek

Az Oscar-díjas színésznő, Jodie Foster a tulajdonosa ennek a bájos spanyol stílusú villának 1997 óta, és Los Angeles-ben található. Nagyon szívesen lazítanék én is a teraszon, ami kellőképp meghitt, a kíváncsiskodók elől védett, köszönhetően többek között a nagy trópusi növényeknek is. A kényelmes kanapén eldőlve nem lehet rossz egy pohár bort szürcsölgetni.
Bár a Foster állítólag felújította a konyhát, hálót és a mozi szobát, az otthon mégis megtartotta az 1930-as spanyol varázsát. Gyönyörű parketta, rengeteg természetes fény, boltíves mennyezetek és díszes fa gerendák adnak a háznak meleg hangulatot.
Nekem nagyon bejön a mexikói csempés folyosó is, de a hangulatos konyha is.
De igazából úgy ahogy van elfogadnám.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek