Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sztároktól sztárokhoz, így megy ez.

Na, a helyzet az, hogy ezt a házat (lentebb) megvette Chris Hemsworth és Elsa Pataky Paul Hogan-től és Linda Kozlowski-tól 4,8 millió dollárért.

Chris Hemsworth több népszerű filmben is szerepelt már (Thor, Star Trek, Cash, Bosszúállók, stb.) és pl. 2012-ben a magyar Periodika Magazin olvasói a világ legszexisebb élő férfijának választották. És ő is igen szépen keresett tavaly, akárcsak Robert Downey Jr., de "csak" az 5. lett a listán. Felesége, Elsa Pataky spanyol születésű színésznő, de édesanyja Cristina Pataky Medianu román/magyar származású publicista. Legutóbb a Halálos iram 6-ban lehetett látni.

Paul Hogant és Linda Kozlowskit a Krokodil Dundee sztárjait nem kell bemutatni. Ők egyébként elváltak, valószínűleg ezért is adták el a házat. Nem ilyen közös jövőt kívánok az új tulajoknak.

0 Tovább

A legjobban kereső Robert Downey Jr. erre költötte a pénzét

Az elmúlt 1 évben (2013. május - 2014. május) ismét Robert Downey Jr. volt a legjobban kereső színész, legalábbis a Forbes magazin szerint. Nos, abból a 75 millió dollárból azért vehetett volna valami izgibb házat is. De neki ez kellett. A Pacific Palisades-ben lévő, mindössze 180 négyzetméteres ranch típusú ház 2,5 milliójába került. 1947-ben épült, négy hálószobás. Szóval igazából semmi extra. Bár, van neki egy háza még a Rustic Canyon-ban, meg egy Malibuban is, no és egy Venice-ben (nem az európai Velencében) - majd egyszer azokat is megmutatom. Szóval én nem látom, ez miért kellett neki, de megvette. Nektek tetszik?

3 Tovább

Kis túra Matthew Perry LA-i házában

Tartsatok velem, megmutatom, hol lakik. Figyeljétek meg, sztáréknál több üveget használnak az építkezés során, mint betont. Na miért? Igen, eltaláltátok, íme.

0 Tovább

Brad Pitt és Malibu

Pittéknek több háza is van (pl. Los Angeleben, New Orleansban és Franciaországban is van egy), ez is csak egy (volt) a sok közül. 8,41 millióért vette 2005-ben, és végül 12 millióért passzolta el. Malibuban van, borzasztó kilátással az óceánra, pocsék naplementével. Látni sem bírom.

0 Tovább

Élj úgy te is, mint egy mogul. Vegyél ilyen birtokot!

Rupert Murdoch sosem volt kispályás. Számtalan ingatlanja volt eddig is, most szerzett egy újabbat. Mégpedig egy kisebb szőlőbirtokot. A területen lévő épület egyébként sem pedigree nélküli, eredetileg az "Elfújta a szél" és "Az Óz a nagy varázsló" rendezőjének, Victor Fleming-nek épült, az ő otthona volt 1959-ig. Ugyan a birtok nem túl nagy borászati szinten (5,2 ha), de kiváló helyen fekszik Los Angeles közelében, remek állapotban van, így Murdoch elbohóckodhat a borkészítéssel is, ha akar. Akit megkínál vele, úgysem meri azt mondani neki, hogy nem ízlik. A ház közel 700 nm-es, és van még egy vendégházacska is, az csak 400 nm. Hogy belülről hogyan néz ki nem ragozom, mert Ruprt Murdoch neve azért elég sokat sejtet már önmagában is. Hát így.

0 Tovább

Ez volt Jacqueline Kennedy elbűvölő gyerekkori otthona

Tényleg nagyon jól néz ki! Mondjuk azóta már átesett egy kis felújításon, mert a mai kornak megfelelő modern berendezéssel van ellátva. Most a Sotheby's nemzetközi ingatlanos részlege "tette listára", 44 millió dollár az ára.

Persze ennyi pénzért egy apartman tudjon is valamit. Például olyat, hogy a Park Avenue-n van, mint ez is. Az art deco stílusú épületet amúgy az egykori first lady (Jacqueline Kennedy Onassis) nagyapja építtette, és itt élt a hatodik és a hetedik emeleten.

Az elbűvölő történelmi lakás 4 hálószobás és 6 fürdőszobás. A márvány előszobában van egy elegáns lépcsősor, az emeleten található a könyvtár és a nappali, a Park Avenue-ra néz. Itt van a fő lakosztály is, 2 márvány fürdőszobával és öltözőkkel, valamint 3 további hálószoba, a hozzájuk tartozó fürdőkkel.

1 Tovább

Heidi Klum - wow, wow, wow!

Meg van az új szerelmem, imádom! A német szupermodell sem "kutya", no de ez a ház!!! Nem tudok betelni vele, szinte minden porcikáját imádom. A stílus, a színek, a berendezés, a teraszok, a kert, a medence, a panoráma, egyszerűen nem találok szavakat. És tudjátok mit csinál a csaj? Eladja! Ezt! Elnézést kérek minden Heidi Klum fantól, de szerintem őrült.

Még együtt vették 2010-ben (14,2 millióért) ezt a mediterrán stílusban épült csodát akkori férjével, Seal-lel, amit Heidi még kicsit át is alakított. Hát, van érzéke hozzá, bár nem tudom, milyen volt előtte. 1140 nm-es, van benne 8 háló, 10 fürdőszoba, moziszoba, stb. A kertben van szökőkút, medence, koi tó, gyönyörű növények (pl. rózsakert), gyerekeknek játszóház csúszdával és mindehhez elég hely is. A 3,4 ha-os terület Los Angeles egyik legjobb részén van, a Mandeville Canyonban. Nem is dumálok tovább, itt egy csomó kép, meg kell nézni, hogy igazam van-e. (igen) Ja, az ára most 25 millió.

0 Tovább

Nick Nolte és Malibu

Szerintem könnyű belátni, hogy miért lakik annyi híresség Malibun. Szóval Nick Nolte-n sem kell meglepődni, azon meg főleg nem, hogy megtetszett neki ez a ház. A közel 560 nm-es Craftsman-stílusú otthon négy hálószobás és közel 1 hektáros kert veszi körül, buja növényzettel, így sok intim tér is tartozik hozzá. Mondjuk a színész harsány életét tekintve ez talán szükséges is.

0 Tovább

Eddie Murphy 3 - A spanyol stílus

Ez a 3. ingatlana, amit megmutatok, és az eddigiekből kiindulva, valószínűleg lesz is még. Nem tudom mi az oka, de mind a 3 egészen más stílusú épület, mégis, mind a három nagyon tetszik.

Murphy egyébként is szereti gyűjteni az ingatlanokat, de jó néhánytól meg kellett válnia az utóbbi időben. Ebben részben körejátszott válása is, mivel ezt a házat pl. pont volt felesége, Nicole Murphy kapta meg, aztán 2011-ben eladta.

Egyedi, spanyol stílusban épült egy előkelő, őrzött lakóparkban, Oaks-ban. (25202 Prado Del Grandioso, Calabasas, Kalifornia 91302)

7 szoba, 8 fürdőszoba, 6 kandalló, boltíves mennyezet, padlótól a mennyezetig érő ablakok jellemzik. (utóbbi Amerikában nagy divat a tehetős emberek körében, csak nézzétek meg az eddig bemutatott házakat!)

Egyéb jellemzők: moziszoba, impozáns iroda beépített bútorokkal, nappali, családi szoba, bár és borozó, lift, az emeleten játékterem, az elmaradhatatlan biliárd, spa, BBQ konyha és egy csodálatos vendégház konyhával és kandallóval.

0 Tovább

Sharon Stone házat villantott!

Ilyet még nem láttatok! Vagy mégis? Szemfüles fotósok le is csaptak a sztár kéglijére, főleg, mert egyébként is kellett fényképeket csinálni az eladáshoz. Ja, igen, el is tudta adni 6,75 millióért ezt a Beverly Hillsben kinőtt házacskát. Mondjuk bukott rajta rendesen, mert anno (2006-ban) még 10,99-ért vette. Persze nem ez (volt) az egyetlen háza, szóval lakhatási problémái így sem lesznek, a 4 milliós mínuszt meg biztosan kiheveri. A ház 91-ben épült, 5 háló- és 8,5 fürdőszoba van benne, elég jól néz ki (még üresen is). A medence nem kérdés, de van teniszpálya is az 1,96 hektáros telken.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek