Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Floridai kastély és hírességek esküvői helyszíne. Durva!

A múlt hétvégén pl. itt fogadott egymásnak (remélem) örök hűséget az NBA kosaras Dwayne Wade (Miami Heat) és a színésznő Gabrielle Union (Hajrá csajok, Bad Boys 2, és egyébként a suliban ő maga is kosarazott). Hát, nem szaroztak a helyszínnel, szó se róla.

Az eseményen ott volt számtalan sportoló és hollywoodi A-listás színész, ami nem jött rosszul a ház tulajának sem, mivel épp meg akar válni a "Chateau Artisan" névre "hallgató" kastélytól. Ehhez mondjuk kellene 12.800.000 dollár, ami azért közel 3 milliárd forint!

2007-ben épült (Miami-ban), a neves építésznek, Charles Sieger-nek köszönhetően. 5,6 hektáros mesés birtokon hatalmas vizesárok közepén áll a régi időket mintázó épület (vár?), amiben 8 hálószoba, 10 fürdőszoba, borospince van, körben gyönyörű pázsit, a koi tó és hihetetlen kertek.

1 Tovább

Vince Vaughn klassz házat vett

Ráadásul a csini Kate Bosworth-tól, 2.350.000 dollárért.

A los angeles-i otthon kb. 270nm-es, a kertje pedig elég jó.

0 Tovább

Jessica Alba kiadja neked. Kéred?

Jessica Alba elég jó nő, ahogy azt itt is láthatjátok. És a háza is hozza ezt a szintet. Na, most képzeld el, hogy az ő csilli-villi házában lakhatsz. Megvan? Nem kell mást tenned, mint elmenni Ámerikába (sic) és potom 8950 dollár/hó-ért a tiéd, ideiglenesen.

A beverly hills-i házban csinálhatsz egy csomó szelfit magadról, és hogy pukkadjanak a hevrok még alá is írhatod, hogy Jessica ágyából küldöd barátaidnak és mindenkinek aki szereti. Az ágyakat váltogathatod is, mert van 3 hálószoba, meg van még 3,5 fürdő egy játékterem, biliárd, moziszoba és egy nagy terasz lélegzetelállító kilátással a városra.

0 Tovább

2043 hektár, pedig nem is földműves Steven Seagal

Persze biztosan remekül lehet meditálni vagy épp pépessé verni valamit, itt a világ végén. A ranch Mt. Shasta völgyben, Észak-Kaliforniában található, több mint 2000 hektáros birtok, a ház 1300 négyzetméteres, de van még egy másik ház is, ami már "csak" 400 négyzetméter. Tartozik hozzá egy szarvasmarha farm is, és tavak, legelők is vannak a területen. 12 millióért akarta eladni, de nem tudom, végül sikerült-e neki. Azért ezek a kézzel faragott gerendák komoly mestermunkát sejtetnek, szóval valószínűleg nem csak a nagy földterület és a sztár miatt kerülhet ennyibe.

2 Tovább

Barack Obama nyári rezidenciája

Az amerikai góré itt pihenheti ki a világ megváltásával vagy eltiprásával járó fáradalmakat. (nézőpont kérdése, mindenki válassza ki a neki tetsző változatot)

A 11,5 hektáros Blue Heron Farm Martha's Vineyard-on van, és Barack Obama elnök valamint a First Lady Michelle Obama és gyermekeik három egymást követő évben is itt pihentek. Nem az ő tulajdonuk - állítólag 50.000 $ hetente a bérlése -, és két teljes méretű ház, lovas létesítmények, a bocce pálya, 3 lyukas golfpálya is tartozik a birtokhoz, meg a tökéletes kényelem. Azért a pihenésük messze nem olyan még így sem, mint a miénk, mert kellett hely a Fehér Ház munkatársainak és a titkosszolgálat személyzetének is. Mindenki megnyugodhat, elfértek.

1 Tovább

Stallone feláldozta

Szerintem kár volt. 2010-ben vette ezt a spanyol stílusú villát, ami a La Quinta sivatagban, azon belül is a Coachella völgyben található. De később mégis piacra dobta, és 4.500.000 dollárért eladta. Mondjuk Los Angelesben többet tartózkodik.

480 négyzetméteres, négy hálószoba és öt fürdőszoba lakozik benne, meg számtalan egyéb helyiség, amiket felsőkategóriás vezérlésű kütyük segítségével tettek még kényelmesebbé.

1 Tovább

Ki ne nézné meg Micheal Douglas és Catherina Zeta-Jones házát?

Nos, ha eddig eljutottál, akkor téged is hajt a kíváncsiság, ahogy engem is. Két ekkora sztárnak mégis milyen lehet a háza? Pontosabban ez a new yorki, mert persze több is van nekik. (van még pl. egy nagy lakás a Central Park mellett, egy ház Angliában és egy másik Bermudán)

2,3 hektáros telek, rajta a gyarmati stílusú ház, amit nem olyan rég vettek (2010-ben) 5,075 millióért, és most 8,9-ért hirdetik. Ekkora infláció talán nem volt, de persze a nevük jócskán megdobja az ingatlan értékét. De amúgy is elég jól néz ki.

1 Tovább

Ilyen egy amerikai idol háza?

Paula Abdul, a híres amerikai énekesnő (és színész, meg koraográfus), aki sokáig volt zsűritagja (2002-2009-ig) az American Idol tehetségkutatónak és szerepelt az ottani X Factorban is ebben lakott. De el kellett adnia, mert volt egy kis közúti malőrje (elsodort valakit) és 900.000 dollár kártérítést fizetett érte. Azért ez a ház akkor is klassz. Nem egy hatalmas hodály, még a hazai viszonyok között sem számít extra nagynak, és szerintem elég kellemes a berendezése is. Tetszik.

0 Tovább

Nem épp Hello Kitty ház

Talán épp ezért adta el Avril Lavigne a kosaras sztár Chris Paulnak. Az biztos, hogy ez a stílus nekem nehezem passzol a pop-punk-rock zenét játszó énekeshez. A Hello Kitty című egyik új slágere is megnézhető az oldalán, ami amúgy magyar nyelven is elérhető ám! (engem meglepett) A nyolc szobás mediterrán stílusú ház (ami Bel-Air-ben van) nekem tetszik, de az árát talán szívesebben elfogadnám. (állítólag 8,5 millióért sikerült eladnia, ami azért árfolyatól függően, de majdnem 2 milliárd forint!!!)

1 Tovább

Rendezd be Pink házát!

Fejben, mert most még elég üres a sherman oaks-i háza. Képzeld el, hogy rendeznéd be ezeket a tereket, szerintem van bennük lehetőség. Viszont a kert már most is elég tuti. Mondjuk közel 2800 négyzetméteres telken elfér ez az.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek