Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Én nem gondoltam, hogy Rob Lowe ennyire megszedte magát

Pedig a képek alapján úgy tűnik, igen. Ez a kaliforniai házuk (a feleségével Sheryllel és 2 gyerekükkel élnek itt) elég impozáns. A Santa Barbara közelében felépített György korabeli stílusú palota 20 szobás, és gyönyörű kert (park?) veszi körül. A fő elvárás az volt, hogy legyen kényelmes, kibírja a tinédzserek focizását a gyep, lehessen grillezni a teraszon. Ez azt hiszem pipálható.

1 Tovább

Igazán ízléses

Michael J. Fox és felesége, Tracy Pollan manhattani lakása. Régóta az övék és a legutóbbi felújításig nem is engedték, hogy a nyilvánosság számára lefényképezzék. Aztán az Architectural Digest mégis bebocsátást nyert, ez a mi szerencsénk is, mert így mi is megcsodálhatjuk ezt a remek ízléssel berendezett luxuslakást.

0 Tovább

Itt lakik "Sztracsatella"

Hogy ki ő? Ellen Pompeo, a Grace klinika (és egyéb filmek, sorozatok) sztárja. De egy időben hallgatott ő a "Ceruza" becenévre is. Vélhetően a szeplőssége és fiatalkori nádszál volta ihlette a névadókat. Hogy a házát mi ihlette? A család. (férje a zenei producer Chris Ivery, és van két lányuk, az öt éves Stella Luna és Sienna baba, aki májusban született) Ennek jegyében igyekezett minél barátságosabbá varázsolni az 1930-ban épült los angelesi villát, és szerintem sikerült is neki. Ehhez Martyn Lawrence Bullard lakberendező segítségét is igénybe vette, de ez semmit sem von le érdemeiből. Szerintem nagyon szép lett!

0 Tovább

Michelle Williams eklektikus betonkocka bunkija

Elég kocka ház, de belül nem unalmas. A színésznő több filmben és sorozatban is játszott már ebből a legsikeresebb alakítása talán a Túl a barátságon című filmhez köthető. Már csak azért is, mert itt csavarta el Heath Ledger fejét, aki később feleségül is vette és született egy kislánya is tőle, Matilda Rose. (amúgy a filmben is férj-feleséget játszottak) Később elváltak, majd Spike Jonze is erre a sorsra jutott, vele 2008-2009-ben élt. (Heath Ledger 2008-ban meghalt, ami állítólag nagyon megviselte Michelle-t) Ez a luxus kocka Brooklyn egyik kedvenc környékén van, Boerum Hill környékén. Nagy, kényelmes, modern, borostyános, belül barátságos. Azt mondtam már, hogy kocka?

0 Tovább

Meg Ryan háza

Volt, San Francisco-ban. De már eladta. Viszont így is érdemes megnézni, mert elég szép.

0 Tovább

Ide ment nászútra George Clooney és Amal Alamuddin

Sok hölgy szíve vérzett az esküvő hallatán, és bár nem akarok újabb tőrt döfni a szívükbe, de az alábbi képek miatt néhányan talán méginkább fájlalják, hogy George nem őt/őket választotta. (fogalmam sincs, erre egyébként mennyi esélye lenne bárkinek is a bombázó és okos jogásznővel szemben) No, akár fáj, akár nem, ezek a képek azért oda....nak. Tessék, ez a North Island Resort a Seychelles-szigeteken.

1 Tovább

Én a házával emlékezek Joan Riversre

81 éves korában, szeptember 4-én halt meg Joan Rivers, minden idők egyik legismertebb női komikusa. Én nagyon szerettem az alakításait (pl. nem is rég láthattátok a Vasember 3-ban, vagy korábban a Nicsak, ki beszél-ben, de ő volt az első nő, aki saját tévés talkshow-t kapott - The Late Show Starring Joan Rivers -, de 2002 óta ő vezette a Fasion Police-t is), sokat veszített vele a tévés és filmes világ.

Ez pedig a connecticuti háza volt.

0 Tovább

Egy gyors pillantást mindenképp megér...

...Harrison Ford és felesége, Calista Flockhart los angelesi háza.

0 Tovább

Jim - Agymenők - Parsons kisebbik kecója

Mondom a kisebbik! Majd egyszer megmutatom a nagyobbikat is, addig is érjétek be ezzel. ("aki a kicsit nem becsüli...", ugye) Szóval a Golden Globe meg Emmy-díjas színész kisebbik háza a kaliforniai Los Felizben rejtőzik, és "csak" 3 háló- meg 4 fürdőszoba jut a 260 négyzetméterre.

0 Tovább

Virítsd a lóvét!

Ha Cuba Gooding Jr. házát szeretnéd megvenni. Mert eladja. Csak elég húzós az ára, 9.995.000 dollár, ami mostani MNB árfolyam szerint kb. 2 milliárd 438 millió 780 ezer forintocska. Rohadt dolog ez a gyenge forint. Kb. egy éve még 2-300 millióval tuti kevesebbe került volna, most cseszhetem. Az ő régi Pacific Palisadesben lévő birtoka került eladó sorba, ami 6 szobás, 7 fürdőszobás, 627 négyzetméteres és amit Gooding még 2000-ben vásárolt 3.500.000 dollárért. Az sem kevés, de mitől lett ez közben közel 10 millió? (biztosan rohad az amerikai gazdaság, ezért tuti az infláció a ludas) Ja, van benne egy kis "state-of-the-art" színház, meg kivilágított jégkorong pálya és medence is. El lehet benne henyélgetni, az biztos.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek