Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minnie Driver nagyon hangulatos házat vett

A színésznő (pl. GoldenEye, Good Will Hunting, Tarzan, stb.) és énekesnő friss, ropogós vétele, amit 2.465.000-nyi friss, ropogós zöldhasúért vett. A közelmúltban felújított, 3 szobás, 4 fürdőszobás, közel 260 négyzetméteres hagyományos stílusú birtok Hollywood Hills-ben található. Igazán hangulatos.

0 Tovább

Larry Hagman alias Jockey Ewing egykori háza

Sajnos a Dallas révén híressé vált színész már nem él (2012-ben halt meg), de santa monicai házát meg tudom mutatni nektek. Ez nem a Southfork Ranch, de sokat elmond tulajdonosáról.

0 Tovább

Ilyen Daryl Hannah varázslatos hippi farmja

A hollywood-i sztár és lelkes környezetvédő Daryl Hannah piacra dobta malibui farmját, most 4.250.000 dollár az ára. A 7 hektáros birtok elég érdekes összhatást kelt, mindenképp eltér a sztárok csilli-villi palotáitól. 3 kis különálló bungaló van rajta és jól látható, hogy a fókusz nem az épületeken, hanem a csodálatos természeten van. Varázslatos lehet reggel itt ébredni és kávét kortyolgatni!

0 Tovább

Ke$ha mindenkit sokkolt ezzel

Úgy hírlik, a popsztár mindenkit meghökkentett legújabb szerzeményével. Ugyanis vett egy spanyol stílusban épült bungalót (Venice Beachen). Azt nem pontosan értem, min akadtak ki az ismerősei (meg ismeretlenek), mert szerintem tök jó ez a kis házikó, és is tudnám szeretni. De tényleg, mi lehet a bajuk vele? Az, hogy csak 1,65 millióba került, nem 3-5-10-be? Vagy kevés a 3 hálószoba? Esetleg égő, hogy alig 2 fürdőszoba van benne? (húú, de gáááz!) Sztáréknál ciki, hogy csak 130 négyzetméteres egy ház? Ja, bocs, bungaló. A rosseb tudja, mi bajuk, nekem akkor is tetszik.

0 Tovább

Cher reneszánsz stílusú villája

Csak a fürdőszoba akkora kb., mint egy garzon. Persze az 1077 négyzetméterből bőven jut hely nem csak erre, hanem a 6 hálószobára és összesen 7,5 fürdőszobára. (azt nem tudom, mind akkora-e - nem valószínű -, mint a fotón látható) Miután eladta, olyan hírességek bérelték mint pl. Janet Jackson vagy Julio Iglesias. Érthető, ha többeknek is bejön.

0 Tovább

A szex szimbólum mediterrán háza

Most újította ezt a házat Carmen Electra (Tara Leigh Patrick) modell, színésznő (persze, hogy Baywatch is) és ki tudja még mi. Például Dennis Rodman és Dave Navarro felesége is volt. Fontos még tudni róla, hogy szereti az Arany Málna-díjat, mert már csomószor elintézte, hogy jelöljék rá. Ő az, ha esetleg valakinek hirtelen nem ugrik be.

0 Tovább

Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick, és persze New York

Szép pár, szép háza Greenwich Village-ben (New York egyik divatos negyede). Most eladó, 22 millió dolcsiért. A történelmi (1846-ban épült), 25 láb (7,6 méter) széles ház 630 négyzetméteres, és a 7 kandalló is van benne, meg 5 hálószoba, meg egy hófehér pingpong asztal. Nagyon mutatós darab. De nekem ez a kád tetszik a legjobban.

0 Tovább

Ilyen egy igazi legenda háza

Ha egy igazi nagyság háza érdekel, akkor ezt meg kell nézned. Ha úgy tűnik, hogy szokatlanul magasak az ajtók és a mennyezet, az nem érzéki csalódás. Azért van, mert ez a ház egy szokatlanul magas ügyfélnek épült.

Az NBA legenda Kareem Abdul-Jabbar megbízásából 1986-ban építették, néhány évvel az visszavonulása előtt (a Los Angeles Lakersben játszott legutoljára, 75-től 89-ig). A hely valóban tökéletes a visszavonulásra, kikapcsolódásra, hogy nyugodtan élvezze a hatszoros bajnok munkájának gyümölcsét. Egyébként több filmben is szerepelt. Legelőször Bruce Lee partnereként a Halálos játszmában.

Az otthon több mint 1,2 hektáros és Kauaiban (HI) található. Az ára most 5.900.000 dollár (viszont már nem Abdul-Jabbar a tulaja).

A 3 szobás, 3,5 fürdőszobás otthon 550 négyzetméter, boltíves mennyezettel, a kertecskében gyümölcs ültetvénnyel (kenyérfa, csillaggyümölcs, avokádó, citrusfélék, füge, mangó és almafák, valamint kókuszpálmák és banánfa). Egy dolog nincs: egy kosárlabdapálya. Ehelyett, az ingatlanhoz tartozik egy ajándék, amit a Lakers adott neki, amikor nyugdíjba vonult: egy teniszpálya.

0 Tovább

A legújabb Mrs. Kennedy háza

Alig 1 hónappal azután, hogy a színésznő Cheryl Hines hozzáment (a nem és hűségességéről híres) Robert F. Kennedy Jr.-hoz, piacra dobta házát. Végül is, igaza van. A pasit behúzta, a kéglire már nincs szükség. Az új férj 3. feleségeként sajnos elég valószínűnek tűnik, hogy lesz még szüksége saját házra...

0 Tovább

Piacon a backstreet boy lak

A. J. McLean még 2006-ban vette ezt a los-angelesi mediterrán házat 2.458.000 dollárért, most viszont már csak 1.795.000-ért kínálja, annyira nincs piaca. Ezt nem nagyon értem, mert ha visszanéztek pár bejegyzést, akkor ti is láthatjátok, hogy kevésbé tetszetős kéglik is elkelnek ennél többért. Jó, nem hatalmas, csak 280 nm, de van benne 3 hálószoba, 4 fürdőszoba és Los-Angeles egyik menő részén (The Oaks) van. Szóljatok, ha nincs igazam, de szerintem ez egy jó ház.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek