Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A babaarcú Selena Gomez eladta a házát

Mégpedig a Nick Young (kosaras) - Iggy Azalea (énekes, rapper) párosnak. A ház alapinfói: ára 3,450,000 dollár volt, Tarzanaban (Kalifornia) van, 615 nm, 6 hálószoba, 7 teljes és 2 fél fürdőszoba van benne. A saját kosárpályát elnézve nem is annyira meglepő az új tulaj személye. De mit kezdett vele eddig Selena Gomez a maga 165 centijével? (tudom, vannak az NBA-ban is alacsony kosarasok) Igaz, a képeket elnézve a kertben bőven találhatott magának más elfoglaltságot is.

0 Tovább

Bruce Willis Bedfordban vett új házat

9 millióba került és meglehetősen impozáns. A környék sem rossz, új "szomszédjai" között található Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, Martha Stewart, valamint Blake Lively és Ryan Reynolds is. A zsindely borítású épület egy 5,6 hektáros telken áll Bedford egyik legmagasabb pontján, így nem csoda, hogy a kilátás is lélegzetelállító. A 780 négyzetméteres házban aprólékosan kidogozott belső tér, azon belül is 5 hálószoba, hat fürdőszoba, moziszoba, klimatizált borospince (1500 palack fér el benne) és hasonló "ínyencségek" találhatóak. A kert gyönyörűen gondozott, természetesen úszómedencével.

2 Tovább

Bye, bye Brentwood!

Reese Witherspoon tiszta ingatlan mogul, de legalábbis ingatlan ügynök. A sztárok közül talán ő a legaktívabb az ingatlan piacon. Ugyan nem számolok be minden "lépéséről", de szinte minden hónapban van hír arról, hogy hol egy új házat vesz, hol pedig elad egy másikat. Ezt a brentwoodi ingatlant is két részletben adta el. Először egy kisebbik részét szeptermberben 3,55 millióért, majd most októberben a nagyobbik részt is ügyesen elpasszolta 10,068 millióért. A hab a tortán, hogy a lenti videón (forrás: Vouge) ő maga "mutatja be" nekünk az igatlant. Azért ilyet nem sűrűn látni!

1 Tovább

Tom Cruise piacra dobta ezt a házát

59 millió dollárt kér érte. Ennyiért mit kapna a vevő? Nyugalmat biztosan. A ház ugyan csak 12 percnyire van Telluride várostól, mégis elég távol ahhoz, hogy az ember visszavonulhasson, ha elege van az őrült világból. Irigylésre méltó természeti környezetben fekszik a vadregényes Colorado államban. Talán ezek az őszi színek még csodálatosabbá teszik. Én azt hiszem, ebben az évszakban lennék ott legszívesebben. (de máskor sem érezném büntetésnek) 7 hálószoba, 9 fürdőszoba jár az ingatlannal (ezekből 4 és 6 van a főépületben, és 3-3 a vendégházban), meg ami csak elférhet még 930 nm-en, amihez 120 hektár földterület is tartozik. A kilátás pazar, még így, fotón is.

0 Tovább

Van Damme bevásárolt

Nem költött sokat, csak 5,850,000 dollárt. A ház Kaliforniában van, a Silver Strand közelében. 4 emeletes (persze van benne lift) 6 hálószobával és 8 fürdőszobával. A liften kívül a luxust szolgálja még a 3D-s színház/mozi terem Sono hifi rendszerrel, bár, biliárd terem, a tornaterem és rekreációs terem és egy könyvtár. Emellett van összesen nyolc kandalló, gőzkabin, medencebár, hidromasszázs fürdő és vízesések. Csak tessék, csak tessék!

1 Tovább

Ilyen egy oligarcha háza?

Vagy inkább egy korrupt, kapzsi diktátoré? Itt élt Viktor Yanukovich ukrán politikus. (Kezd tetszeni ez a szó: politikus. Annyi mindent elmond az emberről.) A fickó rendkívül jó ízléssel volt megáldva. (nem) Ez jól látható az alábbi képeken, és ezt bizonyítja mély vonzalma Putyinhoz. Jutott pénz mindenre. Puccos biliárd szobára, Steinway & Sons zongorára, saját golf pályára a birtokon, 3D moziszoba, stb. Aztán egy szép napon elzavarták a p...ába.

0 Tovább

Zac Efron idén megvált tőle

A tinilányok kedvence ebben a nem túl nagy kégliben lakott mostanáig, de biztosan szűkössé vált számára, hisz csak 2 hálószoba van benne, ami az ottani viszonyok között azért elég karcsú. Talán még vendégeket sem mert hívni oda, max pár (sok) kiscsajt éjszakára. Azért pár évet így is lehúzott benne, mert 2008-ban vette (2,35 millió dollárért) és csak idén adta el 2,775 millióért. Legalább keresett rajta.

0 Tovább

Jajj, ez borzasztó!

Anjelica Huston (Addams Family gondolom mindenkinek megvan) rabosította magát? Ez nem épp egy meghitt családi fészek. Nekem a modern építészetből sok minden tetszik, de ez a börtönszerű épület nem igazán jön be. Pedig néhol azért felsejlik, hogy lehetne ez akár szép is. De nem az.

0 Tovább

Brooke Shields vett egy kis régiséget

Ez a klasszikus Hampstons stílusú házikó 4,3 millióba fájt és 1920-ban épült, Southamptonban. Ránézésre nem mondaná meg az ember, de elfért benne 6 hálószoba és 6 egész és 2 fél fürdőszoba is. Nagyon pofás, szó se róla.

0 Tovább

James Marsden vett egy...Mit is?

Egy nagy garázst? 1,8 millió dollárért? Na ennyire azért ő sem hülye (vagy nem ennyire gazdag), de az utcafront finoman fogalmazva nem túl hívogató.

1 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek