Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jason Derulo erődítményt vett

Nem tudom, az énekes maffia központot akar-e létrehozni vagy a legutóbbi szakítása borította ki ennyire (Jordin Sparks volt a kedvese 3 évig), de a zárkózottság garantált egy időre. Bár az is lehet, hogy durva volt a szíktás és kő kövön nem maradt, így most valami masszívabbra vágyott. Mondjuk magányosan 5 hálószoba talán sok lesz, ahogy a sírdogáláshoz se kellene 5 fürdő, de ez járt a házhoz. Ahogy járt hozzá még egy külön vendégház (4 háló, 5 fürdő, 300 nm), meg egy vendég lakrész is, amiben 2 háló meg egy fürdőszoba van. Szóval vagy a testőröknek jut hely bőven, vagy zsilip rendszer szerűen engedheti közel magához következő szerelmét. Először az vendégházba cuccolhat be, utána a vendég lakrészbe, aztán ha kiállta a királyfi 3 (vagy akármennyi) próbáját, akkor esetleg tovább léphet.

0 Tovább

A legendás Jimmy Buffet új helyre lelt

Az új hely Beverly Hillsben van, és 8.250.000 dollárba került a 4 szobás, 5 fürdőszobás, 400 négyzetméteres századközepi stílusú ingatlan. A medence sós vizű, bár ezt sosem értettem, hogy miért. (ott az óceán, akkor meg minek?)

1 Tovább

Shakira megunta

És most szeretné eladni. Pontosabban nem most unta meg, mert már tavaly év elején is próbálkozott az eladásával, de nem jött össze, ezért inkább csak bérbe adta - havi 45.000 dollárért. Most viszont megint szeretne megválni tőle, és 13.000.000 az ára. Alkudni biztos lehet 1-2 milliót, forintban. A ház Miami Beachen van, Floridában, ennek megfelelő a kinézete is. 6 hálószoba, 8,5 fürdőszoba, meg sok extra fért bele a kb. 780 nm-es épületbe. Még 2001-ben vette 3,38 millióért, szóval, ha sikerül elpasszolni, akkor azért elég szépen keres majd rajta, még úgy is, hogy az átépítésre is költött anno. A Biscayne-öböl elég felkapott hely, sok hírességnek van itt háza, és az elhelyezkedésből adódóan nem csak háza, hanem saját kikötője is, ahogy Shakira házához is tartozik stég természetesen.

0 Tovább

Én ezt a házat nagyon szeretem. És kedvelem Jennifer Lawrence-t is.

Ugyanis ő az új tulaja ennek a Beverly Hillsben található háznak. A színésznő már több sikeres filmben szerepelt (pl. Megváltás, A hallgatás törvénye), azonban a 2012-es Éhezők viadalában Katniss Everdeen szerepének köszönhetően robbant be a köztudatba. Oscart végül A napos oldalban nyújtott alakításáért kapott. Na, szóval most ezt a házat vette meg 8,225 millió dollárért, és meg kell mondjam, szerintem minden centet megért. Ugyan az utca felől kicsit zárkózott arcát mutatja, de ha beljebb kerül az ember, szinte kivirul. A berendezése is tetszik, bár kicsit több színt is el tudnék viselni, viszont a belső terek önmagukban is melegséget, finomságot, eleganciát, biztonságot sugároznak, a kert meghittsége, intimsége pedig varázslatos. 5 hálós, 6 fürdőszobás, 510 nm, az előző tulaja pedig Jessica Simpson volt. De kit érdekelnek a száraz tények, ha egyszer ennyire szép?

0 Tovább

Christina Ricci nagyobb házra váltott

És eladta ezt. Ugyan nem nagy épület, de nekem azért tetszeNE. Ha nem olyan lenne belül, amilyen, mert az nekem kicsit lehangoló. Mondjuk lehet, hogy csak a borzalmas tapéta az oka. Igen, azt hiszem az sokkolt annyira. Szerintetek nem szörnyű? Ahogy írtam is, a ház egyébként nem túl nagy, csak 175 nm (oké, magyar viszonylatban nem is kicsi), 2 szobás, 3 fürdőszobás, medencés és Los Felizben van. 1.370.000 dollárért sikerült eladnia, ami kicsit bukó, mert 2005-ben még 1.505.000-ért vette. A költözés oka valószínűleg az, hogy Ricci és férje, James Heerdegan nem rég született közös gyermeküknek szeretne egy kicsivel nagyobb élleteret biztosítani. Sok boldogságot a picihez és a nagyobb házhoz!

0 Tovább

Manhattani luxus penthouse - by J. Lo

Új szerzeménye az énekesnő/színésznőnek ez a nagyon pofás luxus lakás. 22 millió dollárba került a hírek szerint, de meg is kell fizetni ennek a környéknek az árát. Megtette ezt Chelsie Clinton és Jeff Gordon (NASCAR sztár) is, ők szintén ebben az épületben laknak. Jennifer Lopez új otthona állítólag a ház igazi ékköve (pedig a többi sem lehet rossz). 580 nm-es dupla penthouse-ban 4 hálószoba és 6 fürdőszoba van, de a 4 terasz és tetőkert is van vagy 250 nm, lenyűgöző kilátással a Madison Square Parkra. Egyszer kipróbálnám, milyen lehet itt ébredni és az erkélyen kávézni.

0 Tovább

Woody Allen vicces, az otthona komoly

Sokan nem szeretik, de nekem bejön a humora, szeretem a filmjeit. Upper East Side-i otthona tele van régi bútorokkal, amolyan békebeli hangulatot áraszt. Meleg, süppedős, rossz időben a kandalló előtt teát/forraltbort szürcsölgetős, meghitten olvasgatós ház ez. A komoly, "felnőttes" berendezés között azért előbukkan a humor, játékosság vagy gyermeki lélek. Pl. Mickey egér a falon kicsit meglepő az angolszász klubszoba belsőre hajazó nappaliban, de furcsa mód mégsem "testidegen". A berendezés Stephen Shandley érdeme. Én gratulálok neki.

5 Tovább

Kirstie Alley habos-babos világa

A népszerű színésznő (pl. a Nicsak ki beszél? sztárja) eléggé hagyta felszínre törni gyermeki énjét, amikor ezt a házat berendezte. (azóta már eladta) Én még életemben nem láttam (ettől persze még lehet hasonló) ennyire rózsaszín, kislányos, királylányos házat. Nekem nem jön be ez a mesevilág, de ettől még biztosan van olyan, akinek tetszik. Megosztó, az egyszer biztos.

0 Tovább

Ez a ház 11,085 millió dollár

Vagyis kb. 2.75 milliárd forint! És kinek van ilyen? Sheryl Crow-nak. Illetve neki már csak az ára van meg, mivel a ház most már az Alan Ball ("Six Feet Under," "American Beauty," "True Blood") - Peter Macdissi páré. Impozáns villa, én nem csodálom, hogy korábbi és új tulajdonosai beleszerettek. Egyrészt a spanyol stílusú főépület közel 1000 nm, csodálatos kert veszi körül álomszép panorámával. De ezen kívül még van 2 akkora vendégház is a birtokon (ami potom 40 hektáros), amiben én letem végéig boldogan éldegélnék. A helyszín sem rossz, a Runyon Canyon Hollywood lábánál.

0 Tovább

Jake Gyllenhaal és az otthon melege

2005-ben vásárolta meg szeretett otthonát, most mégis megvált tőle 3,5 millió dolcsiért. (2,5 millióért vette!) Nem egy hatalmas villa a maga 3 háló- és 2,5 fürdőszobájával, de így is kényelmes otthona lehet új tulajának ez a 280nm-es földszintes ház, aminek nagy erőssége a 8000 nm-es telek és az örök panoráma.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek