Azért nehezen álltam meg, hogy ne a bulvárosabb címet válasszam, miszerint Patrick Dempsey szamarakkal él.

De így már az is kiderülhetett mindenkinek, hogy Patrick Dempsey színész és családja (felesége Jillian és 3 gyermekük) él ebben a házban. (Malibu, Kalifornia)

Amikor először megláttam nem hittem volna, hogy 1968-ban kezdte építeni Frank Gehry (eredetileg Ron Davisnek), akkor még forradalminak, kísérletinek számító megoldásokkal, anyagokkal, és ez a ház még ma is modernnek hat.

Dempsey-t a külső egyszerűsége fogta meg elsőre, és a belső térbe érve úgy érezte, nagyon megnyugtatóan hat rá. Bármerre nézett, mindenhol valami vizuálisan kellemes érzés kerítette hatalmába. És azért a 2 hektáros terület sem lehetett nagyon negatívval hatással rá.

A gyerekek miatt is különös hangsúlyt kap a kert, és a kinti szórakozás, így a felújításkor nagy gondot fordítottak annak kialakítására. 
A kert a családi szórakozás legfőbb területe lett focipályával, pizza sütővel, tűzrakóhellyel, szellős, árnyas étkezővel, egyre növekvő állatsereglettel. Nem túlzok, ugyanis csirkét, szamarat, nyulat, kecskét, sertést, egy megmentett afrikai teknőst és három kutyát is tartanak. Mivel feleségét, Jilliant érdekli a biokertészet, így vannak ágyások is, ahová a zöldségek mellett virágokat ültet.
A házban számos antik és vintage tárgy, valamint egyedi bútor van, valamint kényelmes, pihenésre ideális terek. Ezekkel a nőiesebb hangulatot árasztó tárgyakkal igyekeztek kicsit ellensúlyozni az egyébként keményebb, férfias épületet.
Elég jól sikerült.

Jó étvágyat!

Forrás: AD