Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen Daryl Hannah varázslatos hippi farmja

A hollywood-i sztár és lelkes környezetvédő Daryl Hannah piacra dobta malibui farmját, most 4.250.000 dollár az ára. A 7 hektáros birtok elég érdekes összhatást kelt, mindenképp eltér a sztárok csilli-villi palotáitól. 3 kis különálló bungaló van rajta és jól látható, hogy a fókusz nem az épületeken, hanem a csodálatos természeten van. Varázslatos lehet reggel itt ébredni és kávét kortyolgatni!

0 Tovább

Brad Pitt és Malibu

Pittéknek több háza is van (pl. Los Angeleben, New Orleansban és Franciaországban is van egy), ez is csak egy (volt) a sok közül. 8,41 millióért vette 2005-ben, és végül 12 millióért passzolta el. Malibuban van, borzasztó kilátással az óceánra, pocsék naplementével. Látni sem bírom.

0 Tovább

Nem a Grace klinika, az biztos

Azért nehezen álltam meg, hogy ne a bulvárosabb címet válasszam, miszerint Patrick Dempsey szamarakkal él.

De így már az is kiderülhetett mindenkinek, hogy Patrick Dempsey színész és családja (felesége Jillian és 3 gyermekük) él ebben a házban. (Malibu, Kalifornia)

Amikor először megláttam nem hittem volna, hogy 1968-ban kezdte építeni Frank Gehry (eredetileg Ron Davisnek), akkor még forradalminak, kísérletinek számító megoldásokkal, anyagokkal, és ez a ház még ma is modernnek hat.

Dempsey-t a külső egyszerűsége fogta meg elsőre, és a belső térbe érve úgy érezte, nagyon megnyugtatóan hat rá. Bármerre nézett, mindenhol valami vizuálisan kellemes érzés kerítette hatalmába. És azért a 2 hektáros terület sem lehetett nagyon negatívval hatással rá.

A gyerekek miatt is különös hangsúlyt kap a kert, és a kinti szórakozás, így a felújításkor nagy gondot fordítottak annak kialakítására.
A kert a családi szórakozás legfőbb területe lett focipályával, pizza sütővel, tűzrakóhellyel, szellős, árnyas étkezővel, egyre növekvő állatsereglettel. Nem túlzok, ugyanis csirkét, szamarat, nyulat, kecskét, sertést, egy megmentett afrikai teknőst és három kutyát is tartanak. Mivel feleségét, Jilliant érdekli a biokertészet, így vannak ágyások is, ahová a zöldségek mellett virágokat ültet.
A házban számos antik és vintage tárgy, valamint egyedi bútor van, valamint kényelmes, pihenésre ideális terek. Ezekkel a nőiesebb hangulatot árasztó tárgyakkal igyekeztek kicsit ellensúlyozni az egyébként keményebb, férfias épületet.
Elég jól sikerült.

3 Tovább

Mel Gibson és Malibu? Jöhet?

Biztos sokan vágnák rá, hogy igen. :) Főleg, ha a házát is megmutatjuk. Itt azért el lehet tölteni pár kellemes napot. Csak igyekezni kell, mert eladó, később meg ki tudja, ki lesz a tulaj.

Gibson nemrég újra eladó listára tette a Lavender Hill Farm-ot, és most már egy millióval olcsóbban, 12.750.000 $ helyett 11.750.000-ért. Mondjuk először 14.500.000 volt az ára, 2010 márciusában. Nem jó időszak ez az eladásra ott sem.

A válása után kezdett ingatlanjai értékesítésébe (nyilván nem véletlen, felesége Robyn Moor volt), és megvált az Old Mill Farm-tól (Greenwich, 2007-ben 39,5 millióért volt hirdetve, 2010-ben ment el végül 24 millióért - ez 40% mínusz!), majd most a malibui házzal próbálkozik.

A Lavender Hill Farm egyébként Malibu Serra Retreat részén található egy 10.300 nm-es telken. Eredetileg a zeneszerző Leonard Rosenman-nak épült 1979-ben, de később tulajdonosa volt a zenész Rick Springfield is. Gibson és Robyn 1989-ben vette meg, vagyis meglehetősen hosszú ideig volt az övék.

Az igatlan része a ház, medence, pezsgőfürdő, kivilágított teniszpálya, külön média szoba, tornaterem, egy kétszintes szabadtéri szórakoztató pavilon beépített BBQ szettel, konyha, valamint gyümölcsösök (pl. avokádó), gyönyörű pázsit és két iroda.

A főépületben 6 szoba, 5 fürdőszoba, nagy nappali kandallóval, két gardrób, szauna, stb. van.

0 Tovább

DiCaprio malibui háza

Leonardo DiCaprio gyönyörű, Malibu tengerpartján található háza a következő a sorban. Illetve egészen pontosan a ház már nem az övé, mert 2013 decemberében - egy év után - végül talált vevőt a tengerparti házra. Ha kíváncsi vagy az árra, az új tulajdonos 17.350.000 $-t fizetett érte.

Az ingatlan három különálló lakásból áll, és DiCaprio 2002-ben megvette az egyiket a háromból, 6 millióért. A 7 hálószobás, 6.5-fürdőszobás kecót a 'Wolf of Wall Street" közel 3x többért adta el. Hm.

A Colony-ban lévő ház közvetlenül az óceán parton fekszik, világos szobákkal, nagy ablakokkal, gerendás és boltíves mennyezettel és lenyűgöző kilátással az óceánra. Íme, így kell "elképzelni":

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek