A rock sztár, Jon Bon Jovi már elég sokat letett az asztalra. Most pl. megmutatom azt is, hogy otthon hova pakol.

Ha már asztal, akkor elég jó lehet olyan étkezőben falatozni a hamburgert (na jó, valószínűleg nem azt), ahonnan ilyen kilátás nyílik a New York-i Soho negyedre. Persze a konyha is a legkorszerűbb készülékekkel van felszerelve, ez nem akkora meglepetés. De az biztos, hogy nem akkora, mint az ablakok, amiknek köszönhetően fényárban úszik az egész lakás, szerintem még éjszaka is (ugyan nem voltam még a Soho-ban, de így képzelem).
A nappalinak sem tesz rosszat a kb. 3,5 m-es belmagasság, de a háború előtt épült házakban, lakásokban (mint ez is) nem ritkaság, nem ettől esünk hasra. Azért klassz.
A hatalmas ablakok persze innen sem hiányoznak, ez nem csak az étkező és konyha kiváltsága.
A kb. 700 nm-es alapterületbe beleszuszakoltak még 5 hálószobát is, bár ennyi felénk elférne akár csak a nappalijában is.
A terasz egy ilyen helyen és épületben talán a legnagyobb ínyencség. Egyrészt ezek a toronyházak nincsenek nagyon teletömve ezzel, másrészt egy ekkora sztár egy ilyen helyen nem is vesz terasz nélküli lakást (pláne egy vagyonért). Nos, ha valakinek kétsége lett volna, mekkora sztár ő, akkor jelzem, hogy nem is csak egy, hanem mindjárt három terasz is tartozik az ingatlanhoz.

Egyébként nekem nagyon tetszik. Remélem, nektek is!