Utólag is elnézést a kifacsart Napoleon Boulevard idézetért! De mindjárt érthető lesz, miért jutott ez az eszembe. Nem is húzom az időt, engem ez az étkező sokkolt, megigézett vagy valami ilyesmi.

Mondjuk a kecó többi része se rossz, bár nem igazán az én ízlésem. Az ettől függetlenül süt a fotókról, hogy nem a bezárásra váró józsefvárosi piacon gyűjtötték össze a bútorokat és kiegészítőket. (nem akarom lebecsülni a hírhedt piacot, biztosan rengeteg érték, kincs és titok lappang még ott, csak túl drága lett volna innen oda szállítani) Akárhonnan is, az látszik, hogy luxus cuccok. (az étkezőben a székek engem pl. abszolút Versace stílusára emlékeztetnek, ami szintén nem a kedvencem, de legalább baromi drága. Ettől még lehet, hogy nem az, mondom, hogy csak emlékeztet rá.)

Az énekes-dalszerző lakása amúgy - nem meglepetés - a SoHo-ban van, és persze itt is hatalmas üvegfeleületek biztosítják a fényárt, meg a durva panorámát.

Mondtam már? Az R&B énekes előtt egy másik sztárzenész, Lenny Kravitz tulajdona volt a kétszintes penthouse. Na tessék, most egyszerre két sztár lakását is megmutatom nektek 1 áráért! Ja, és 12.750.000 dolcsiért vették meg. Az öt hálószoba (és a lenyűgöző kilátás) mellett van még klassz konyha, több terasz (tetőterasz is!), média szoba, négy fürdőszoba, meg saját, kulcsos lift is, tudjátok, mint a filmekben. Most épp engedtek az árából majdnem 3 millát, így már csak 15-ért eladó. Ez.