Legjobb Anyák napi ajándék: egy új ház?
Virágok, csecsebecsék, reggeli az ágyba, vacsorafőzés - tipikus anyák napi ajándékok, persze nem akkor, amikor a gyermek egy híresség. Néhány gazdag és híres gyermek nem azt mondja: "szeretlek, anya, fogadd el ezt az kis apróságot tőlem". Inkább vesz egy házat hálája jeléül. Így tett például Taylor Swift, vagy épp Demi Lovato.

Én egyébként nem tartom ezt elítélendőnek. Ha megteheti, hogy így fejezze ki a háláját, akkor tegye meg. (nyilván egy anya egy puszinak is örülne) Ha ezzel jobbá, kényelmesebbé, szebbé teheti az anyja életét, akkor rajta. Csak ne pótolják ezzel a szeretet, mert azt nem lehet (minden egyébre ott a MasterCard). Szóval ez csak egy egyszerű, (remélem) érdekes összeállítás (kicsit lekésve az Anyák napját), de ha valaki épp moralizálni szeretne, tegye.

Taylor Swift ajándéka

Ugyan ma már Hollywoodban él a pop-country énekesnő, de a szíve még mindig a Nashville-ért dobog - és pontosan itt található a három hálószobás ingatlan, amivel meglepte szüleit. A vételár $ 1.400.000 dollár, ami nem rossz egy lánytól, aki 2008-ban érettségizett.

Demi Lovato

A disney sztár ezt a 2.250.000 dolláros los angeles-i otthont ajándékozta anyjának. A spanyol stílusban háznak a kandalló és az íves ablakok bájt és melegséget kölycsönöznek, a teraszról pedig remek kilátás nyílik a San Fernando völgyre.