Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fogadjunk, hogy ez a ház nem olcsó!

Elvégre Stingé.

Ő és felesége, Trudie Styler eladási listára tette a londoni townhomeban található ingatlant. Viszont az ára nem publikus, ahogy a pontos helye sem, ezek csak akkor derülnek ki, ha a potenciális vásárló megfelel az előzetes feltételeknek. Hö?

A 790 négyzetméter területű kétszintes rezidencia 7 hálószobával és 6 fürdőszobával büszkélkedhet, valamint van még egy tágas nappali, étkező, modern konyha, média szoba és saját kert.

A pár alaposan felújította az ingatlant 2010-ben a New York-i székhelyű Shelton Mindel & Associates segítségével, de mielőtt bármilyen változtatást végeztek volna, kénytelenek voltak minden engedélyt beszerzni, mert a 300 éves épület egy olyan környéken található, ahol az összes ház tulajdonosa a királynő.

Ellentétben sok londoni otthonnal, ez nem egy hosszú, keskeny, magas ház, ahol az ember úgy érzi, örökké csak lépcsőn jár, így Stingék nagyon megszerették az ingatlant. De most mégis megválnak tőle.

Vannak szép részei, de én nem vagyok oda érte. Nektek tetszik?

(Nem kell félni, lesz tető a fejük felett, hisz van saját otthonuk New York-ban és Malibun is.)

2 Tovább

DS10, ami először DS5 volt. Mi az?

Ugyan valószínűleg mindenki ismeri, de kevés hétköznapi halandó teheti be ide a lábát. Pedig, ha akarod, "meg is építheted" magadnak a mását, mutatok hozzá alaprajzokat.

A sok fotó előtt egy kis alapinformáció.

A Downing Street London belvárosának Whitehall elnevezésű részén található utca, mely több mint kétszáz éve szolgál a mindenkori angol miniszterelnök és az Egyesült Királyság pénzügyminiszterének lakhelyéül. A brit miniszterelnök hivatalos rezidenciája a Downing street 10, erről híres leginkább.

Kb. itt találod:)

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek