Engem valahogy mindig kíváncsivá tett, hogy milyen egy hivatásos dizájner háza. Egy olyan embernek, akinek az ízlés (szerencsé esetben jó ízlés) alakítása a mindennapjainak része. A lakberendezők otthona kevésbé izgalmas nekem, szerintem ők nem merik annyira elengedni magukat, mint a divatszakma nagyjai.

Na, most egy ilyen ember, Christian Audigier házába viszlek titeket, érdemes megnézni ezeket a képeket.

A francia divattervező, Christian Audigier az Ed Hardy vonal kreátora, és ez a második otthona, Los Angelesben (az amerikai piac eléggé fontos a divatvilágban, gyakori, hogy az év jelentős részét ott töltik európai tervezők is). Ez a buja mediterrán stílusú ház egy előkelő környéken van (micsoda meglepetés), és az információk szerint "szerény luxus" jellemzi, az ára pedig (ha valaki mindenképp meg szeretné venni) 9.199.000 dollár.

A 7 hálószoba, 7 fürdőszoba van (meg persze sok minden más) a 860 négyzetméteres alapterületű házban, ami a Muirfield Roadon van Los Angelesben, a Hancock Park szomszédságában. 1926-ban Gene Verge tervezte, aki egyébként a híres Buster Keaton olasz villáját is építette.

A berendezés pedig? Nos, semmiképpen sem unalmas. :)