A fiatal sztár (modell és a népszerű amerikai Kardashian valóságshow szereplője) még csak 18 éves, de már megvette első lakását.

Ugyan nem a legmenőbb környéken van, de a 2 szobás, 2,5 fürdőszobás lakás ehhez mérten nem is került egy vagyonba, hisz "csak" 1.399.000 $ volt az ára.

A 190 négyzetméteres otthon egy sokemeletes épület, a Wilshire West Los Angelesben található, és bár egyelőre az anyja, Kris Jenner szerepel a dokumentumokban, de valójában erre már ő kereste meg a pénzt (plusz a jelzálog).

A lakás parkettás és hatalmas ablakai vannak, és a nemrégiben elvégzett felújítás is egész jól sikerült. Van benne egy egyedi konyha Subzero és Viking készülékekkel, és állítólag egy borospince is van hozzá, bárt ezt néhány évig még nem nagyon használhatja ki, legalábbis az amerikai alkoholfogyasztási törvények szerint (ami náluk 21 évben szabja meg az alsó korhatárt).

Az épület szolgáltatásai közé tartozik a 24 órás portaszolgálat, fűtött medence, fitness center, catering konyha, kártyaszoba és konferenciaterem.