Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cher reneszánsz stílusú villája

Csak a fürdőszoba akkora kb., mint egy garzon. Persze az 1077 négyzetméterből bőven jut hely nem csak erre, hanem a 6 hálószobára és összesen 7,5 fürdőszobára. (azt nem tudom, mind akkora-e - nem valószínű -, mint a fotón látható) Miután eladta, olyan hírességek bérelték mint pl. Janet Jackson vagy Julio Iglesias. Érthető, ha többeknek is bejön.

0 Tovább

A legújabb Mrs. Kennedy háza

Alig 1 hónappal azután, hogy a színésznő Cheryl Hines hozzáment (a nem és hűségességéről híres) Robert F. Kennedy Jr.-hoz, piacra dobta házát. Végül is, igaza van. A pasit behúzta, a kéglire már nincs szükség. Az új férj 3. feleségeként sajnos elég valószínűnek tűnik, hogy lesz még szüksége saját házra...

0 Tovább

Mila Kunis klassz. A háza meg még klasszabb. Ashton Kutcher meg boldog.

Az ukrán származású színésznő (akinek a teljes neve Milena Markovna "Mila" Kunis ukránul Мiлена Марківна Кунiс, oroszul Милена Маркοвна Кунис) meglehetősen dekoratív, de szerintem ez a háza még rajta is túltesz. Azért gondolom nem ezért akar megválni tőle. A 460 nm-es LA-ben lévő ház most ugyanis eladó, 3,995 millió az ára - 2,8-ért vette. (valójában a születendő baba miatt költözik párjával új házba, így ez feleslegessé válhatott)

0 Tovább

Ashton Kutcher babaházat vett?

Ashton Kutcher és Mila Kunis babát vár, így gyorsan megszabadultak a korábbi háztól, és vettek egy újat. Mutatom, ez volt az előző. (a végén pedig az új, "babaházat" is láthatjátok)

1 Tovább

Baker Street 221B

Az 1815-ben épült Gregorian stílusú bérház ma már múzeum, melyet a Sherlock Holmes International Society non-profit szervezet üzemeltet. Ebből már ki is derül - annak is, akinek a cím nem mondott semmit -, hogy "lakója" Scherlock Holmes és Dr. Watson voltak. Az idézőjel nem véletlen, mert Sherlock Holmes a skót származású író és orvos, Sir Arthur Conan Doyle kitalált nyomozója, és története 1887-ben jelent meg először a könyvek lapjain. Az épület 1860 és 1936 között panzióként üzemelt, itt bérelt lakást Mrs. Hudsontól 1881-1904 Holmes és Watson.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek