Ashton Kutcher és Mila Kunis babát vár, így gyorsan megszabadultak a korábbi háztól, és vettek egy újat. Mutatom, ez volt az előző. (a végén pedig az új, "babaházat" is láthatjátok)

Szó ami szó, a meredek domboldal széléhez épített feszített víztükrű medence a kisgyereknek nem egy életbiztosítás, és a házon belül is bőven vannak olyan felületek, amik egy gyerekre nézve nem túl egészségesek. (pl. a sok vasoszlop, meg a lépcső is elég veszélyes) A házban 5 háló és 8 fürdőszoba van, a panoráma lenyűgöző, és 870 nm-es. Állítólag 12 millióért ment el.

Amit viszont vettek helyette, az valóban egy hagyományosabb, családbarátabb háznak tűnik. Van még tennivaló itt is, javában zajlik a felújítás. Ha gyerek lennék, valószínűleg én is inkább ezt választanám. :) 10,2 millióért vették meg, Beverly Hillsben, egy lakóparkban van (feltűnt már nektek is, hogy arrafelé másképp néznek ki a lakóparkok?), 683 nm-es. A gyermekbarát házat buja, zöld gyep és kert veszi körül, ami ideális játékhoz, de a vese alakú medencét még el kell keríteni.