Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem Black Jacken nyerte a házát Jack Black

Bocs a rossz szóviccért, de mégsem tudtam kihagyni. Mielőtt engem is lekapcsolna a NAV gyorsan térjünk át a lényegre vagyis Jack Black házára, ami Hollywood Hillsben van. Az iszonyú sok filmben szereplő színész (és szinkronhang, mert számtalan rajzfilmhez is adta a hangját) és felesége háza egy modern beton, acél és üveg remekmű, ami 1958-ban épült és kb. 3.000.000 dollárt (úgy 700 millió forintot) érhet jelenleg. A 360 négyzetméteres épületbe árad a fény köszönhetően a hatalmas ablakoknak. 4 háló, 3 fürdő, modern konyha, étkező, bár, kandalló meg ilyenek vannak benne. Kint meg medence és csobogók teszik kellemessé a kertet. Viszont a két gyerekkel együtt már szűkösnek találták, és átköltöztek egy másik házba. Arról nincs fotóm még, de a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosáé, Flea-é (Michael Peter Balzary) volt, és abban már 7 hálószoba és 3 fürdőszoba van. Ez meg, ha nem kell nekik, akkor adják nekem. :P

0 Tovább

Matthew McConaughey utazás közben is otthon van

A színész imád kedvenc Airstream lakókocsijában lakni és abban utazni, így a környékbeliek abból tudják, hogy otthon van, hogy a lakókocsi is ott parkol. A 3,6 hektáros austini ingatlanon mondjuk bőven el is fér a kis járgány. (McConaughey egyébként itt végezte iskoláját, az austini University of Texas-on) A lakókocsit 2004-ben vette, és nem szándékozik megválni tőle, annyira hozzánőtt. Azért nem ebben fogadja minden vendégét, tárgyalásokra inkább a könyvtárszobát használja. (másik kedvence az itt található gördülő létra) A ház hozza a szokásos és elvárható dolgokat, kiegészítésként csak annyit tennék hozzá, hogy láthatóan a meleg tónusok jönnek be a színésznek, ami részemről plusz pont.

0 Tovább

Mila Kunis klassz. A háza meg még klasszabb. Ashton Kutcher meg boldog.

Az ukrán származású színésznő (akinek a teljes neve Milena Markovna "Mila" Kunis ukránul Мiлена Марківна Кунiс, oroszul Милена Маркοвна Кунис) meglehetősen dekoratív, de szerintem ez a háza még rajta is túltesz. Azért gondolom nem ezért akar megválni tőle. A 460 nm-es LA-ben lévő ház most ugyanis eladó, 3,995 millió az ára - 2,8-ért vette. (valójában a születendő baba miatt költözik párjával új házba, így ez feleslegessé válhatott)

0 Tovább

Anne Hathaway szinte a Brooklyn híd alatt alszik

Nem kell sajnálni érte, ha csak a lenti képből indulunk ki.

0 Tovább

Gábor Zsazsa legenda, ahogy az otthona sem hétköznapi

Szerintem senkinek sem kell bemutatni a híres, hírhedt magyar származású színésznőt, aki már életében legándává vált. A csodás életkort elérő Zsazsa (februárban töltötte be 97. életévét, isten éltesse még sokáig!) Bel Air-ben lévő otthona is olyan, mint ő maga, nagyvilági.

2 Tovább

Közel 10,5 milliárd forintért talált megfelelő otthont az egykori katari miniszterelnök

Sheikh Hamad bin Jassim bin Jaber bin Muhammad Al Thani. Jó név. Én kimondani sem tudom, nem hogy megjegyezni. (2007. április 3-tól 2013. június 26-ig volt Katar miniszterelnöke)

Sokat keresgélt ám, mire megtalálta New Yorkban ezt a manhattani házat. Volt ami nem felelt meg, volt, ahol viszont ő nem felelt meg a már ott élő közösségnek. Ez mondjuk tetszik. Milyen fejet vághatott az a figura, aki hozzászokott, hogy bármit és bárkit megvesz kilóra. Bocs öreg, ide nem jöhetsz. Hö?! Nagyon jó! :-)

A luxus ház 47 millió dollárjába került végül 2012-ben, de kellett is a hely a két feleség és 15 gyermek miatt. Amúgy szerintem nem olyan nagy szám, de biztosan felturbózta. A végére teszek két belső képet a jachtjáról, csak viszonyításképpen.

0 Tovább

Mary-Kate Olsen vett magának egy darabka történelmet

Mary-Kate Olsen és vőlegénye, Olivier Sarkozy egy egyedi házat vásárolt magának New York-i Turtle Bay negyedében, mely most fejlődésnek indult ismét.

A kastély/ház 13.500.000 dollárba került, 740 négyzetméteres és további nagy, 1860 környékén épült házak veszik körül Manhattan központjában.

Az otthon egy része aranyozott, régi világ csillogása köszön vissza, a bálterem belmagassága pl. 6,7 méter, a hall tiszta tükör, az emeleten van egy művész stúdió tetőablakokkal, és még egy szökőkútnak is jutott hely, állítólag a Medicik római villája ihlette. 4-5 hálószoba, 7 kandalló, egy garázs és lift tartozik még a kéglihez.

0 Tovább

A teniszcsillag, Anna Kournikova mediterrán villája

Több mint 600 négyzetméter, a borostyánnal fedett, mediterrán stílusban épült otthon pazar panorámával, hét hálószobával és nyolc teljes fürdőszobával, valamint egy nagy étlezővel, moziszobával, külön kétszintes vendégházzal és számtalan szabadtéri szórakoztató elemmel. Ennyi a duma, a képek beszédesebbek.

0 Tovább

Heath Ledger faháza, volt...

Nem csőszkunyhó az elhunyt sztár faháza. 1951-ben épült Hollywood Hills-ben, és bár nem igazi faház, de mivel ez az anyag nagyban meghatározza az épületet, így annak nevezte. Szép. (nem ugyan abban az időben készült az összes kép, ezért a teraszon a bútorok néhány képen eltérőek, de gondoltam más-más szögből, más-más berendezéssel többet mutat)

0 Tovább

Al Pacino eladta a vendégházát. 3,3 millióért.

Mondom, a vendégházát! Jó mi? :-)

400 nm, 3 háló, 4 fürdőszoba, és kb. 1,2 hektárnyi terület a Hudson folyó partján. Ennyi.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek