Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legújabb Mrs. Kennedy háza

Alig 1 hónappal azután, hogy a színésznő Cheryl Hines hozzáment (a nem és hűségességéről híres) Robert F. Kennedy Jr.-hoz, piacra dobta házát. Végül is, igaza van. A pasit behúzta, a kéglire már nincs szükség. Az új férj 3. feleségeként sajnos elég valószínűnek tűnik, hogy lesz még szüksége saját házra...

0 Tovább

Ez volt Jacqueline Kennedy elbűvölő gyerekkori otthona

Tényleg nagyon jól néz ki! Mondjuk azóta már átesett egy kis felújításon, mert a mai kornak megfelelő modern berendezéssel van ellátva. Most a Sotheby's nemzetközi ingatlanos részlege "tette listára", 44 millió dollár az ára.

Persze ennyi pénzért egy apartman tudjon is valamit. Például olyat, hogy a Park Avenue-n van, mint ez is. Az art deco stílusú épületet amúgy az egykori first lady (Jacqueline Kennedy Onassis) nagyapja építtette, és itt élt a hatodik és a hetedik emeleten.

Az elbűvölő történelmi lakás 4 hálószobás és 6 fürdőszobás. A márvány előszobában van egy elegáns lépcsősor, az emeleten található a könyvtár és a nappali, a Park Avenue-ra néz. Itt van a fő lakosztály is, 2 márvány fürdőszobával és öltözőkkel, valamint 3 további hálószoba, a hozzájuk tartozó fürdőkkel.

1 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek