Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dr. Dre pörög rendesen!

Nincs egy hónapja, hogy megmutattam nektek Tom Brady (egykori amerikai focista) és Gisele Bündchen (modell) brutális házát (http://hireshazak.postr.hu/egy-alompar-alomhaza/), amit most megvett tőlük a rapper/üzletember, potom 40 millió dollárért. Ezt a kis fészert.

Közben kötött egy szar üzletet (meg a társa) valami Apple nevű céggel. Hallottatok már róla? Ha igazak a hírek, akkor 3.000.000.000 (igen, 3 milliárd!!!!) dollárt fizetett nekik a Beats Music és Beats Electronics nevű cégekért. (innentől kezdve végül is tök mindegy, hogy tud-e énekelni/zenélni a fickó vagy sem) Itt olvashatjátok el a buli részleteit.

Szóval pénze az volt rá bőven, ez nem kérdés. De Dr. Dre úgy tűnik, nem szórja csak úgy a pénzt, vagy legalábbis nem akar több ingatlant tartani a kelleténél. Így most eladja jelenlegi kéglijét (ami az újnak kb. a harmadában elférne). Mondjuk most bejön neki az élet (szerintem érdemes lenne másolni minden tettét, mert most nagyon szerencsés keze van), mert 2011-ben vette 15,4 millióért, most pedig 35 millióért akarja eladni. Azt még nem tudni, tényleg kap-e majd érte ennyit, de elég jól néz ám ki a házikó, az biztos, és ahogy most zajlik az élete, akkor tuti.

Alapinfók a házról: 1951-ben épült, 6 szoba, 9 fürdőszoba, borospince, vendégház, parkosított kert, és egy olyan medence tartozik hozzá, ahonnan ilyen a kilátás. Jajjjj!!!

0 Tovább

Penelope Cruz lenyűgöző hollywoodi háza

Penelope Cruz lenyűgöző hollywoodi háza is piacra került, 3,7 millióért szeretné értékesíteni.
Az egyszintes ház 2005 óta van a tulajdonában. Mit kell tudni a házról?

A nyitott terű nappali (padlótól a mennyezetig érő ajtókkal) a szabadtéri medencére néz, és gyönyörű kilátás nyílik Hollywood Hillsre.

Van benne három hálószoba és fürdőszoba, a teraszon is van egy baldachinos ágy a lustálkodós nyári estékre. Van még egy hátsó udvar is egy kis szökőkúttal és székekkel, hogy lehűthesse magát az ember a forró kaliforniai napsütésben. A nagy, modern konyha ideális bármilyen konyhai házimukára, sok munkaterülettel, hatalmas dupla hűtőszekrénnyel, két sütővel, reggeliző szigettel.

Mindenki bánatára az ingatlant nem Penelope Cruz mutatja be az érdeklődőknek, pedig úgy biztosan sokkal gyorsabban elkelne.

A hatalmas fából készült bejárati kapukat pedig imádom.

1 Tovább

Bebújnál Michael Bublé ágyába?

Michael Bublé, a Grammy- és Juno-díjas énekes és argentin színész-modell felesége, Luisana Loreley Lopilato ebben a három hálószobás, négy fürdőszobás lakásban élnek Los Angelesben a Hollywood Hillsen.

Szép-szép. De nekem túl szabályos, túl tiszta, túlságosan "műtermi", mintha nem is lakna itt senki, hiányzik belőle az élet.

Azért biztosan van, aki sokat adna azért, ha elbújhatna a hálószobaszekrényben egy "automgramm" reményében... Nem lesz könnyű, Lu elég jól néz ki...

No, de akkor térjünk vissza a lakáshoz. Vagy mégsem. Na jó, de.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek