Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ide ment nászútra George Clooney és Amal Alamuddin

Sok hölgy szíve vérzett az esküvő hallatán, és bár nem akarok újabb tőrt döfni a szívükbe, de az alábbi képek miatt néhányan talán méginkább fájlalják, hogy George nem őt/őket választotta. (fogalmam sincs, erre egyébként mennyi esélye lenne bárkinek is a bombázó és okos jogásznővel szemben) No, akár fáj, akár nem, ezek a képek azért oda....nak. Tessék, ez a North Island Resort a Seychelles-szigeteken.

1 Tovább

Cindy Crowford és George Clooney együtt? Ez gyönyörű!

Na nem házasodtak össze (bár egész szép pár lennének) viszont közösen építkeztek, egymás mellé. És a házak? Szerintem gyönyörűek!

Riannára házaira azt mondtam, hogy kocka és unalmas, nem pedig letisztult. Na, itt most megmutatom (illetve Cindy és George megmutatja), hogy milyen is az, ami letisztult és elegáns!

A mexikói Baja félszigeten vannak a házaik, egymás mellett. Mivel barátok, és korábban már nyaraltak ezen a részen (akkor még szállodában laktak). Rande Gerber (Cindy Crowford férje) ötlete volt, hogy építsenek ide házakat, ahol a család és a barátok könnyen összejöhetnek, mondjuk karácsonykor. A végeredmény pedig? Fantasztikus!

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek