Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Britney Spears ezt már eladta

Mégpedig 4,253 millió dollárért. Nem csinált vele jó boltot, mert 6,75 millióért vette. De egyébként is vannak anyagi problémái, ezért is kellett megávnia tőle anno. Ki is ürítették a házat rendesen az eladás miatt, de még így is jól néz ki.

0 Tovább

Minimál luxus Burt Reynolds módra

Egészen elképesztő ez az épület. Ugyan Burt Reynolds már 78 éves, de ki mondta, hogy csak a fiataloknak tetszhet a modern építészet?

Az egyszerű, elegáns és tagadhatatlanul luxus ház Steve Hermann-nak köszönhető, aki többek között Frankie Muniz, Courtney Cox, David Arquette, és Christina Aguilera házait is tervezte.

A panoráma csodálatos, de a 4 hálószobás ház minőségi megjelenését olyan dizájner márkák is biztosítják, mint a Boffi, Poliform, Vantage és Biticino.

Az otthon teljesen privát, az úttól rejtve helyezkedik el egy sztárokkal teletűzdelt környéken. Beverly Hills ezen része régóta hírességek törzshelye. Van/volt háza itt pl. Elvis Presleynek, Dean Martinnak és Eddie Murphynek is.

0 Tovább

Halle Berry rejtekhelye volt

Ami azt illeti, itt én is szívesen elrejtőznék vele. Persze, álmodik a nyomor. :)

De a ház valóban bejön, és talán nektek is tetszik, ahogy Halle Berry is sokaknak.

1 Tovább

Rihanna kissé kocka

Vagy PR szöveggel: letisztult?

Amikor a Pacific Palisades-ban lévő otthonára akadtam, arra gondoltam, oké, tetszenek neki a modern formák, az egyszerű elegancia, bár nekem néhol kicsit unalmas ez a kégli.

0 Tovább

Híres Házak

blogavatar

Érdekességek, fotók híres házakról vagy épp híres emberek házairól. Kicsit kukucskálhatunk, beleshetünk nappalijukba vagy akinek az a fontosabb, hálószobájukba.

Utolsó kommentek